Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

vineri, 11 septembrie 2009

O svastica nu da pace politistilor ieseni

O svastica nu da pace politistilor ieseni. Hotii, talharii, violatorii, criminalii mai pot astepta. Acum trebuie cautat autorul unei...svastici aparuta pe un tren scos din uz de multa vreme. Ce este si mai absurd, curcanii au luat pensula in mana pentru a acoperi insemnul. Ce cretini!!!

În ultima vreme, ieşenii care au trecut pe pasarela pietonală de la Gara mare au putut zări, pe acoperişul unei locomotive vechi, o zvastică desenată cu spray alb. Alături de simbolul nazist au fost scrise şi nişte numere: 14, respectiv 88. O joacă de copii neastîmpăraţi, am zice, numai că ea e pedepsită de Legea 278/2006. Conform actului normativ, "răspîndirea sau vînzarea, prin orice mijloace, ori confecţionarea de simboluri fasciste, rasiste ori xenofobe, precum şi deţinerea în vederea răspîndirii sau vînzării a unor astfel de simboluri se pedepsesc cu închisoare de la 6 luni la 5 ani".

Poliţiştii TF nu ştiau despre zvastică, dar şi-au suflecat mînecile. "Am trimis nişte colegi în zonă şi i-am pus să vopsească însemnul. Este foarte greu să prindem autorul. Am demarat o anchetă în acest sens", ne-a declarat comisarul şef Gheorghe Başa, şeful Poliţiei TF. (A.Hurbea) sursa: evenimentul.ro

4 comentarii:

Lucian - Attila Blaga spunea...

propun executarea vinovatilor...

Zalmoxes spunea...

Care vinovati?Aia care au pus vopsea peste svastica?Sunt de acord.

Anonim spunea...

sa va spun o chestie,dupa ce au dat aia cu smoala,smoala sa dus de pe partea unde era sprey-ata,deci inainte era alb cu rosu iar acum e alb cu negru :))

Anonim spunea...

ce aveti fratilor cu ''nazistii'' dc nu mai sunt si acum la putere sau mai ales un partid infiintat in romania sa vedeti ordine si disciplina heill hitler..

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”