Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

vineri, 16 octombrie 2009

Despre holocaust la Colegiul Tehnic nr.2 din Târgul Jiu



Profesoara de istorie Liliana Păun şi-a obligat elevii să se îmbrace în negru în timpul prezentării de vineri, 9 octombrie 2009.

La finalul acesteia a fost rugată să îl descrie în câteva cuvinte pe Adolf Hitler. Profesoara a declarat că "Hitler a fost un om rău, a fost un monstru. A fost un om care spre norocul nostru, adică spre nefericirea noastră, pur şi simplu şi-a bătut joc de lume. El omora copiii în lagăre de faţă cu mama lor, adică de faţă cu mamele lui".

3 comentarii:

Anonim spunea...

acea profesoara cred ca a auzit si ea de la discovery despre holocaust sa uitat la tasu`n chiloti, a vazut ca nu are preput si a zis "lets wash some brains" dar se pare ca nu ia iesit, hahaha, cum sa fi profesor si sa nu poti lega doua cuvinte??

Siranoush spunea...

Dom'le, Hitler a fost fotbalist. A jucat la Herta Berlin şi le-a băgat goluri ălora de la Gaz Metan Auschwitz. Da, atunci când Mengele a fost suspendat două reprize!:D
Auschwitz e o marcă de bere, iar Holocaustul e petrecerea care a încheiat războiul. Şiii...rasa ariană e o rasă de câini. :D absolut.

Banateanul Liber spunea...

Trebuie să recunoaştem că mesajul dumneavoastră domnişoară Horrorwitz este pe cât de amuzant pe atât de plin de adevăr involuntar.
La Auschwitz a fost un gol de gaz încât holocau$$tologii au hotărât să îl umple cu o literatură de ficţiune dar prezentată drept adevăr absolut, o dogmă chiar, care au extorcat miliarde de dolari de la poporul german. Sunt şi altele pe listă, iudeii au în plan un turneu, iar România nu face excepţie.
Rasa ariană nu este o rasă de câini, dar este încolţită şi va reacţiona cât de curând precum lupii. Dar pe care fundatiile ongiste care sug banii contribuabilului nu îi protejează. Ele sunt ocupate cu câtiva bulangii care au luat picioare în cur că s-au lins pe stradă, cu nişte maidanezi care nu au ce mânca şi au ciugulit un trecător ş.a.m.d.

Nu credem că o să ajungi mai urmărită decât Diaconescu. Ăla are un talent malefic, dar şi-l foloseşte cu dibăcie. Tu îl ai în mod natural, dar nu ai dibăcia caracaleanului.

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”