Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

duminică, 11 octombrie 2009

Patriciu despre Olteanu: ”labil psihic”, "inteligenta mediocra”, ”lipsit de moralitate"

Enervare sinceră a mogulului? Strategie abilă de derutare a adversarilor? Nimic nu e imposibil...

Magnatul liberal Dinu Patriciu a declanșat azi un atac devastator la adresa lui Bogdan Olteanu, proaspăt numit viceguvernator al BNR, despre care afirmă că a refuzat, cu ani în urmă, să îl angajeze la Rompetrol pentru că era "labil psihic, excesiv de ambițios, lipsit de loialitate, de o inteligență mediocră, dar șiret și lipsit de moralitate".


Olteanu - "ciumpalacul care poluează viața publică"

În urma unui editorial publicat azi în ziarul "Adevărul", magnatul Dinu Patriciu a intrat într-o polemică neașteptată cu Cătălin Avramescu, cel care a postat un comentariu la articolul său, în care îi reproșează că PNL l-a propulsat pe Bogdan Olteanu, "un politruc", în CA al BNR. Replica lui Patriciu nu s-a lăsat așteptată, tot sub forma unui comentariu, și este cel puțin spectaculoasă, pentru că îl face harcea-parcea pe Bogdan Olteanu. Concret, Patriciu îl consideră pe Olteanu unul dintre "ciumpalacii care poluează viața publică românească, după ce au găsit în ultimii 5 ani mediul fertil în care să-și manifeste prin demagogie populistă tendințele paranoice". Mai mult, Patriciu relatează un episod de acum cîțiva ani, aducîndu-i acuze și mai grozave lui Olteanu: "Fac o paranteza si va spun o povestioara. In urma cu multi ani, m-a rugat un prieten sa-l angajez la Rompetrol. Dupa ce a facut testele psihologice, vicepresedintele meu pentru Resurse Umane a venit si mi-a spus ca-si da demisia daca il angajez pe acest individ. Labil psihic, excesiv de ambitios, lipsit de loialitate, de o inteligenta mediocra, dar siret si lipsit de moralitate. Nu l-am angajat. Si-a urmat cariera politica in care defectele l-au ajutat. L-a ajutat si un prieten (Tăriceanu n.n.) al meu, prea comod ca sa-si poarte geanta singur. Acum liberalii l-au votat pentru aceasta pozitie asa cum mi-a spus cineva azi dimineata, ca sa scape de el. Deh, cinismul politicienilor!".

Magnatul își încheie devastatorul comentariu adresat lui Avramescu astfel: "Exista o singura deosebire intre dumneavoastra si Bogdan Olteanu. El e mai siret. Dumneavoastra mai intr-o dunga. In rest, sunteti produsele aceleiasi stari bolnave a societatii romanesti incapabila inca sa-si selecteze si sa-si aprecieze elitele".

Enervare sinceră a mogulului? Strategie abilă de derutare a adversarilor? Nimic nu e imposibil...(Bogdan Tiberiu Iacob) sursa: inpolitics.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”