Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

luni, 16 noiembrie 2009

Europa are astăzi mulţi deţinuţi politici!

Cinci bărbaţi şi două femei a apărut în faţa unei instanţe din Berlin, luni, acuzaţi de a crea o staţie de radio pe Internet care "a propagat ura împotriva punkistilor, evreilor, străinilor şi comuniştilor".

În prima zi a procesului lor, acuzaţii, cu vârste cuprinse între între 20 şi 36 de ani, au fost acuzaţi de 'incitare la ură şi crearea unei organizaţii criminale'.

Conform procurorilor, postul de radio, numit Frăţia Europeană, a fost fondat în anul 2006 şi a avut emisiune de muzică în care au fost incluse sloganuri împotriva minorităţilor şi s-a negat Holocaustul, iar Adolf Hitler a fost numit "cel mai mare fiu al poporului".

Rapoarte mass-media, de asemenea, au arătat faptul că unul dintre acuzaţi, în vârstă de 31 de ani, Sandra F, mamă a doi copii, a lucrat ca informator pentru Autoritatea de Protecţia Constituţiei (Verfassungsschutz) în statul Saxonia Inferioară, până cu puţin timp înainte de arestare ei. Aceasta a primit o compensaţie modestă pentru a spiona DVU, Uniunea Poporului German.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”