Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

miercuri, 18 noiembrie 2009

Ionut Costea face bani pentru familia Geoana

Fratele Mihaelei, cumnatul lui Mircea, platit de stat cu peste 20.000 de euro pe luna, nu este strain de marile tunuri financiare date in Romania

Ionut Mircea Costea, prese dintele EXIMBANK, fratele Mihaelei Geoana si cumnat al presedintelui PSD, s-a descur cat sub orice guvernare. Desi e de meserie inginer silvic, el a fost de gasit intotdeauna in sistemul financiar-bancar, de la Ministerul Finantelor, la defuncta Banca Agricola sau EXIMBANK, cea care se ocupa de exporturile Romaniei. A fost in Consiliile de Administratie de la Transelectrica, Romgaz, dar si reprezentant al Fondului "Proprietatea" in Con siliul de Supraveghere al Petrom. S-a "ingrijit" chiar si de recuperarea creantelor pe care Ceausescu le avea din tarile lumii a treia. Acum are sarcina de a face rost de bani pentru PSD, via EXIM BANK, presa dezvaluind cum Costea si alti doi pese disti fac pre siuni asupra di rec torilor din banca pentru a acorda credite unor firme in solvabile, pe criterii politice. Pentru aceste "merite" cumnatul lui Geoana este recompensat din buzunarul nostru cu un salariu lunar de 89.062 lei, prima de vacanta, prima de Craciun, prima de 1 iunie, prima de ziua bancii, al 13-lea salariu, prima egala cu trei salarii pentru (culmea tupeului!) "indeplinirea corespunzatoare a atributiilor", plus decontarea tuturor cheltuielilor facute in timpul serviciului. Ce l-a recomandat pe Costea pentru un asemenea post? Prodi gioasa sa activitate din care enumeram cateva fapte: afacerea TRANSCHEM, de 160 de milioane de dolari, din care statul a dat banii si a ramas si fara sistem national de irigatii; acordarea unui imprumut de 3,5 milioane de dolari firmei falimentare CIBELLA din banii Bancii Agricole, datorie preluata la buget; cesionarea creantelor Romaniei catre Angola, de 18,5 milioane dolari, firmei "Argirom International" contra unui procent de doar 15%. Desi Mircea Geoana urla peste tot despre saracia romanilor si inechitatea sociala, la el acasa, in vila pusa la dispozitie de la RAAPPS, n-are curajul sa ridice problema salariilor nesimtite ale unor bugetari.continuarea la sursa: ziua.net

2 comentarii:

armido5 spunea...

De ce Mircea Geoană?
• Este singurul candidat care îl poate învinge pe Traian Băsescu.
o Popularitatea lui Mircea Geoană a crescut cu 15% din aprilie, în timp ce Traian Băsescu a scăzut aproape 30%.
o În acest moment, există doar doi candidaţi care contează în cursa pentru Cotroceni: Mircea Geoană şi Traian Băsescu. Oamenii trebuie să aleagă raţional şi să voteze candidatul cu cele mai mari şanse de a-l învinge pe Traian Băsescu.

NS_Local spunea...

Obiectivul nu este doar doborarea lui Traian Basescu. Inlocuitorul nu trebuie sa fie mai rau decat acesta. Iar Mircea Geoana este categoric mult mai rau decat Basescu. Niciodata un nationalist nu poate vota cu 'rosii'.
Mircea Geoana provine din cel mai corupt partid care a existat in Romania de la infiintarea partidelor. E ceva incredibil, iar Mircea Geoana este la fel ca partidul din care face parte si al carui presedinte este, pe hartie. E un pesonaj demn de dispret.
Noi luptam contra rosiilor inca din 1919 si vom lupta pana la disparitia lor.

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”