Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

vineri, 27 noiembrie 2009

Istoric italian persecutat de mafia sionista

Un profesor de la o universitate din Roma, care a argumentat ca nu exista nicio dovada ca regimul national-socialist german a ucis evrei in camerele de gazare, a declarat joi ca este o victima a grupurilor sioniste.

Antonio Caracciolo, cercetator de filozofie a dreptului la Universitatea Sapienza, a declarat ca el are dreptul la libera exprimare. Cei 10 studenti membri ai cursului Carl Schmitt au fost "invatati sa gandeasca pentru ei insisi", a declarat Caracciolo.

"Sunt cercetator si am dreptul de a executa lucrari de cercetare", a tinut sa mentioneze explicit profesorul italian.

Dupa ce ziarul La Republica a publicat fragmente de pe blogul prof. Antonio Caracciolo, Gianni Alemanno, primarul Romei, si lideri ai influentei comunitati evreiesti au cerut suspendarea si chiar concedierea cercetatotului care a avut imprudenta de a spune un adevar cu voce tare.

Lectorul Universitatii Sapienza, Luigi Frati, l-a invitat pe profesorul Caracciolo sa mearga in vizita la Dachau, probabil pentru a fi spalat pe creier.

"Nimeni nu crede in mod serios ca 6 milioane de evrei au fost ucisi", a scris A. Caracciolo intr-un mesaj pe blogul personal.


Dupa ce au inceput presiunile pentru a fi concediat, profesorul universitar a acuzat gruparile sioniste si a declarat ca "evreii exploteaza sentimentul vinovatiei si cred ca toata lumea le este datoare".

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”