Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

luni, 9 noiembrie 2009

Politician italian: "Profetul Mahomed era pedofil"

Politicianul italian Daniela Santanche, fost deputat si candidat la functia de prim-ministru din partea formatiunii de dreapta La Destra, a declarat duminica seara intr-o emisiune televizata ca profetul Mahomed a fost "pedofil" pentru ca a avut o sotie in varsta de noua ani, transmite corespondentul Agerpres.
"Mahomed era poligam, avea noua sotii, ultima dintre ele de 9 ani, deci era pedofil. Aceasta este istoria. Pentru cultura noastra el este un pedofil. Noi nu vom asculta niciodata de Mahomed pentru ca era un poligam si un pedofil", a spus Daniela Santanche, adaugand ca Europa ar trebui sa se ocupe serios de faptul ca "in Arabia Saudita sunt date copile minore seicilor". Declaratia a fost facuta intr-o emisiune a postului Canale 5 in care se dezbatea sentinta CEDO de condamnare a expunerii crucifixelor in scolile publice din Italia, in studio fiind prezent si Ali Abu Schwaima, presedintele Centrului Islamic din Milano.

Moderatorul emisiunii a aplicat sablonul corectitudinii politice condamnand opiniile doamnei Daniela Santanche (intertitlu lupta-ns.info)

Acesta a afirmat ca musulmanii din Italia nu sustin scoaterea crucifixului din scolile italiene, chiar daca il considera un fals istoric si a catalogat drept o "scarbosenie" declaratia Danielei Santanche. Un alt musulman din public a reactionat de asemenea foarte aprins fata de declaratia politicianului de dreapta, atmosfera fiind calmata cu greu de moderatorul emisiunii.

La sfarsitul emisiunii, moderatorul a precizat ca toata echipa care a realizat programul se delimiteaza de afirmatiile "foarte jignitoare" pentru religia islamica.

Daniela Santanche, proprietara unei companii farmaceutice si lider in prezent al formatiunii Miscarea pentru Italia, s-a mai remarcat in trecut prin atitudini foarte controversate fata de religia islamica si comunitatea musulmana din Italia. In 2006, prefectul din Milano i-a acordat o escorta de politisti dupa ce a avut o alta discutie aprinsa intr-o emisiune cu un imam pe tema valului burqa purtat in spatiul public italian de unele femei musulmane. sursa: ziua.net

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”