Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

sâmbătă, 21 noiembrie 2009

Viata de rabin: bani, sex si droguri

Din nou viata bate fil­mul. Si din nou un om al lui Dumnezeu calca stramb. Un tribunal din Man­chester, Marea Britanie, a ascultat recent po­ves­tea unui rabin - o per­soana extrem de bogata - ajuns finantatorul si coor­do­natorul unei opera­tiuni cu stupefiante, in care tinere fete depen­dente de droguri isi primeau dozele de cocaina in schimbul favorurilor sexuale.

Procesul rabinului Baruch Chalomish, 54 de ani, a inceput in urma cu doua zile la Tribunalul din Manchester. Barbatului i s-a pus la dispozitie un interpret, care ii traducea ocazional cele spuse de avocatul pledant in ebraica. Potrivit declaratiilor pro­curorului, avutul rabin s-a inhaitat cu Nasir Abbas, de asemenea in varsta de 54 de ani, dealer de droguri cu condamnari la activ, Chalomish fiind finantatorul afacerii. Cei doi infractori isi stabilisera cuibul operatio­nal al distribuirii de cocaina intr-un bloc cu regim hotelier din Shudehill, Manchester. Totodata, acela era locul in care rabinul obisnuia sa se descotoroseasca de marfa in schimbul serviciilor sexuale. Chalomish, membru al Marii Comunitati Ortodoxo-Evreiesti din Manchester, neaga cu inversunare cele doua capete de acuzare pentru vanzare de cocaina, dar le recunoaste pe cele doua pentru posesie. Partenerul sau de afaceri - care nu a fost prezent la audiere - a fost incriminat de "posesie de stupefiante clasa A cu intentia de distribuire". In timpul unei interventii a politiei din luna ianuarie a acestui an, au fost gasite dovezile unei operatiuni cu stupefiante la scara mare - printre care flacoane si capsule cu droguri si "acce­soriile" necesare taierii cocainei pentru distribuire, agenti de taiere, teancuri de bancnote de 20 de lire sterline rulate si numeroase carti de credit. Pe langa aces­tea, potrivit procurorului Michael Goldwater, politia a mai gasit si un set de cantare digitale pentru stabilirea exac­ta a dozelor. De aseme­nea, droguri si sume uriase de bani au fost recuperate ce catre autoritati de la do­miciliul rabinului din Salford. In total, din ambele locatii, politia a adunat peste 100 grame de cocaina, valorand peste 6700 de lire sterline la pretul strazii. Dupa arestare, Abbas a declarat politiei ca rabinul i-a dat bani sa inchirie­ze apartamentul, insistand asupra faptului ca rabinul nu vindea droguri, dar daca cineva dorea sa le ia, era liber sa o faca. Procesul este in desfasurare. sursa: ziua.net sursa originala timesonline.co.uk

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”