Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

joi, 24 decembrie 2009

Baconschi a răspuns unor acuzaţii de antisemitism

Senatorul PSD, Titus Corlăţean, i-a cerut ministrului desemnat de externe, Teodor Baconschi, să ofere explicaţii referitoare la o legătură a sa cu o persoană cu atitudini legionare şi antisemite, iar deputatul PSD Valeriu Zgonea i-a cerut explicaţii despre desfăşurarea alegerilor prezidenţialelor la Paris.


Baconschi a respins "supoziţiile" privind "prezumtivul antisemitism" sau atitudinea sa faţă de Israel, atrăgând atenţia că familia sa a avut prieteni apropiaţi evrei şi că, de exemplu, Ambasada României din Franţa a găzduit o sărbătoare de Hanukka pentru o comunitate de evrei cu două săptămâni în urmă.

În pivinţa prefaţei pentru cartea lui Bogdan Rădulescu, Baconschi a spus că subiectul cărţii nu avea nicio legătură cu Israelul şi a spus că el nu poate controla ce urmează să scrie sau să publice un anumit autor în viitor.

"Cred că este o insinuare nefondată şi nu consider că are sens să continuăm pe subiectul acesta", a explicat Baconschi.
sursa: amosnews.ro

1 comentarii:

Fiii Soarelui spunea...

Inainte ca senatorul Titus Corlateanu,unealta PCR, sub noua denumire de PSD, sa-i ceara socotea lui Teodor Baconschi, despre legaturile sale cu persoane legionare si anti-semite, trebuie sa dea explicatii ca pro-Israilean, de ce Israelul a sters de pe fata pamantului Palestina ca tara si a comis cel mai crancen genocid si holocaust contra semitilor palestininieni si arabi. De asemnena, este bine sa dea explicatii de ce jidanii care in proportie de 75% nici nu sunt descendenti din Judeea si Israel, ci apartin unei rase turcice convertita la judaism si care s-au numit kazari, au adus teroarea si crima in Romania si fostele tari comuniste, iar din ordinul acestor diavoli jidani care au condus regimurile dictaturii comuniste au fost ucisi peste 60 de milioane de oameni inocenti (batrani, barbati,femei, copii). De asemenea, este bine sa dea explicatii de ce Israelul are dreptul sa detina arme nucleare, pentru a se apara, iar Iranul n'are dreptul sa detina arme nucleare pentru a se apara. Si inca ceva, sa nu uite ca jidanii sunt doar circa 15 milioane in Israel si intreaga lume, pe cand semitii arabi sunt peste 300 de milioane, deci ei nu pot pretinde sub nici o forma ca sunt rasa semita majoritara, ca sa considere ca orice actiune contra, chiar daca comit cele mai oribile crime, inseamna actiunii anti-semite. Prin urmare jidanii sunt ati-semiti si teroristi pentru ca sunt impotriva majoritatii rasei semite.

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”