Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

vineri, 4 decembrie 2009

Cardinal romano-catolic: Homosexualii "nu vor ajunge niciodata in rai"

Homosexualii si transexualii "nu vor intra niciodata in imparatia cerului ", declara cardinalul romano-catolic Javier Lozano Barragan.

Aceasta arata ca desi biserica priveste homosexualitatea ca fiind "o insulta adusa lui Dumnezeu", aceasta nu justifica discriminarea contra homosexualilor si transsexualilor. "Transexualii si homosexualii nu vor intra niciodata in imparatia cerului si nu sunt eu cel care spune asta, ci Sfantul Pavel," declara cardinalul, citat de agentia de presa Ansa, potrivit Antena3.

"Oamenii nu se nasc homosexuali, ci devin homosexuali, din diferite motive: chestiuni de educatie sau deoarece nu si-au dezvoltat identitatea in timpul adolescentei. Ar putea sa nu fie greseala lor, dar actionarea contra naturii si demnitatii corpului uman este o insulta adusa lui Dumnezeu" .



Barragan, fost sef al Consiliului Vaticanului pentru Asistenta pastorala a angajatilor din Sanatate, a citat un pasaj din epistola lui Pavel catre romani care vorbeste de "barbati care comit acte indecente cu alti barbati". sursa: ziua.net

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”