Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

joi, 24 decembrie 2009

Mafia extorcatorilor holocaustologi loveste din nou: Israel va cere despăgubiri de un miliard euro de la Germania pentru Holocaust

Ministrul israelian de finanţe Yuval Steinitz va cere între 450 milioane şi un miliard de euro ca reparaţii morale de la Germania în numele evreilor obligaţi la muncă forţată în timpul Holocaustului.

Steinitz va prezenta cererea guvernului german în numele celor 30.000 de israelieni supravieţuitori ai ghetourilor naziste, în timpul unei şedinţe comune programată pentru începutul anului 2010 la Berlin.

Oficialii israeleni apreciază că potrivit unui act privind munca forţată adoptată de parlamentul german în 2002, fiecare din cei 30.000 de supravieţuitori are dreptul la o plată compensatorie de circa 15.000 euro.

Totuşi, conform oficialior israelieni, se pare că un calcul făcut la Berlin arată că plata ar putea fi mai mare decât cea calculată de Israel, pentru a ajunge la un total de un miliarde de euro.

Pe lângă plata aceasta, supravieţuitorii mai au dreptul la o pensie lunară, care ajunge la un total de circa 100 milioane pe an.

Sursa: Antena3.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”