Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

luni, 21 decembrie 2009

Politia poloneza a recuperat semnul furat de la intrarea in lagarul Auschwitz. Acesta a fost taiat in trei bucati

Cinci barbati au fost retinuti pentru furtul insemnului din fier de deasupra portii de la intrarea in lagarul Auschwitz. Acestia au actionat strict din motive financiare si niciunul dintre ei nu este membru al unui grup "neo-nazist", a declarat politia poloneza astazi.

Furtul care a avut loc vinerea trecuta a declansat o isterie a unor grupari sioniste si a organizatiilor lor de presiune, tunand si fulgerand impotriva "neo-nazistilor" care au furat un insemn simbolic pentru holocaustologi, iar politia poloneza a facut din cautarea hotilor o prioritate de top.

"Putem spune ca nici unul dintre cei cinci nu sunt membri ai unui grup neo-nazist ... intentia lor a fost, fara indoiala, legata de jaf. Vom putea decide ulterior daca infractiunea a fost ordonata sau daca acestia au actionat din proprie initiativa,"
a declarat Andrzej Rokita, seful politiei oraşului Cracovia,  la o conferinta de presa.

2 comentarii:

Anonim spunea...

"holocaustologi" =)))) . Holocacatul e o disciplina acum sau ce ? :)))

Mercenaru spunea...

Nu m-a-si mira faptul ca inculpatii sa fie tigani.

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”