Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

luni, 14 decembrie 2009

Vitali îi bate pe bandă rulantă - după Arreola a venit rândul lui Kevin Johnson (VIDEO)

 Lupta-NS.info va ofera (inainte de orice alt sait in limba romana) meciul integral dintre Marele Alb Vitali Klitschko si Kevin Johnson. Un meci exceptional, pe care nu trebuie sa il ratati.


Campionul WBC la categoria grea si-a pastrat fara probleme titlul in fata americanului Kevin Johnson, neinvins la ora partidei. Singurul regret pentru Klitschko cel Mare e ca nu l-a facut KO pe Johnson.

"Preferam un KO, dar ma bucur macar ca am castigat toate cele 12 runde" a spus Vitali dupa meci, remarcandu-l pe american pentru ca a fost "greu de lovit". 17,000 de fani au umplut arena din Elvetia unde a avut loc meciul.

Pentru ucrainean e doar a doua victorie ce nu vine prin KO, la 9 ani distanta de la ultimul succes de acest gen. De atunci toate victoriile lui Klitschko au venit inainte de termen.

Fratii Klitschko si-au stabilit planurile pentru 2010 - vor sa-i ia centura lui David Haye si sa domine total categoria grea in box. "Acesta este visul nostru si vom face totul pentru a-l indeplini" a promis Vitali.
sursa: kombat.ro







2 comentarii:

Dani spunea...

Super tare meciul! Vitali este de neinvins in momentul asta. \o/
Bravo!

Anonim spunea...

Stai pe aproape si o sa vezi si alte meciuri. Iar daca esti amator de alte sporturi de contact, iti recomandam http://music4resistance.blogspot.com si o sa gasesti acolo o gramada de luptatori fenomenali. ;)

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”