Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

vineri, 8 ianuarie 2010

Liderul ţiganilor, Rudolf Stancu, a fost dus în lanţuri până la procesul său din Germania


Ofiţeri ai poliţiei germane au venit special din Occident în Timişoara şi l-au preluat pe Rudolf Stancu din arestul Poliţiei Timiş. Ei l-au urcat într-un avion şi l-au transportat în Germania, unde urmează să fie judecat pentru că a luat cu acte false un împrumut de la o bancă şi nu a mai restituit banii.

Şeful ţiganilor din Timiş, Rudolf Stancu (53 de ani), a fost săltat pentru că a fraudat cu 14.000 de euro bancă din Wiesbaden (Germania). Baştanul, care a stat la masă cu şeful Poliţiei şi prefectul de Timiş, a fost reţinut marti seara în baza unui mandat european de arestare şi urmează să fie extrădat vineri în Germania.

Stancu a fost dat în urmărire internaţională prin Interpol din 24 noiembrie, în baza unui mandat de arestare a judecătorilor din Wiesbaden.
El este acuzat de fraudă pe teritoriul Germaniei şi riscă să fie condamnat la cinci ani de închisoare. El este acuzat că a ajutat o femeie din România să obţină un credit cu acte false de la Citibank din Duisberg, cel de-al doisprezecelea oraş ca mărime din Germania, cu 500.000 de locuitori. Stancu şi complicele său sunt acuzaţi că au trimis băncii prin e-mail o cerere de credit în noiembrie 2008.

„La solicitarea de obţinere a creditului au anexat o declaraţie de venit falsă a Goetze Rehau Company. Conform documentului, complicele lui Stancu câştiga un salariu lunar 1.400 de euro. În baza documentelor a primit împrumutul de la Citibank în valoare de 14.000 de euro”, se arată în mandatul de urmărire internaţională de la Interpol.

Credit cu acte false

Funcţionarii băncii şi-au dat apoi seama că Stancu şi femeia au depus o declaraţie falsă de venit la dosar, pentru că niciunul dintre ei nu au lucrat la acea firmă. În plus, ţiganii şi-au bătut joc de banca germană, spunând că lucrează la firma respectivă din 1 aprilie 2003.

Cei 14.000 de euro au fost livraţi în contul femeii care a luat împrumutul în urmă cu un an, însă nemţii nu au văzut nicio rată de la cei care au luat creditul. sursa adevarul.ro

4 comentarii:

Anonim spunea...

asa futule rasa in gat sa le fut de ciori. ai nostri nu sunt in stare sa ii judece

Lupta NS spunea...

Va rog sa folositi, la proximul mesaj, un limbaj civilizat. Trebuie sa ne aratam superioritatea si prin limbaj.

1acolo spunea...

Foarte bine ... dar totuşi mai sunt muuuulti care fac chestii d'astea ...

Fiii Soarelui spunea...

Nu in Germania, ori in alta tara europeana trebuie expulzati tiganii din Romania, ci in Nepal de unde provin si este adevarata lor patrie de origine. Romania este Patria romanilor, Israel este patria jidanilor, Nepal este patria tiganilor si Altai este patria hun-gurilor. Cred ca m-am exprimat destul de corect si civilizat Soldatle Dac 88, nu-i asa ?

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”