Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

marți, 19 ianuarie 2010

Psihiatrul Florin Tudose: “Geoana e prizonierul fenomenelor patologice delirante”

Dependenta politica a lui Mircea Geoana de Viorel Hrebenciuc, care a discutat despre “flacara violet” si l-a facut pe prezidentiabil sa creada ca este o victima a unor ocultisti, va reprezenta un caz extrem de interesant pentru psihiatria viitorului, sustine psihiatrul Florin Tudose, in exclusivitate pentru Inpolitics.

El crede ca “daca cineva este magic”, acesta nu poate fi decat Ion Iliescu, om cu o intuitie de invidiat, care l-a catalogat pe Mircea Geoana, in trecut, “prostanac”.

”Dependenta lui Geoana de Hrebenciuc va fi un caz interesant pentru psihiatria viitorului”

“Aceaste credinte fac parte din categoria fenomenelor patologice de tip delirant. Este nevoie, in acest caz, de un inductor si de mai multi indusi. Inductorul pare a fi un om foarte puternic si foarte destept: Viorel Hrebenciuc. El a deschis discutia despre flacara violet. Mircea Geoana, dependent politic de Hrebenciuc, poate si emotional, a marjat pe aceasta idee. Dependenta politica a lui Geoana de Hrebenciuc va fi un caz foarte interesant pentru psihiatria viitorului”, a explicat Florin Tudose.

“Magicul si parapsihologicul Ion Iliescu”

“Daca cineva e magic si parapsihologic in politica, atunci, acesta este doar Ion Iliescu. Puterea pe care a avut-o in 1989, dupa aceea si pana acum. Modul in care se auto-regenereaza precum Pasarea Pheonix. Asta da magie! Si ce intuitie! Ion Iliescu a avut o intuitie fina, de invidiat, atunci cand l-a catalogat pe Mircea Geoana drept “prostanac”. Foarte ciudat e ca un tanar ca Nicolae Banicioiu anunta ca va face anchete privitoare la razboiul energetic. Nu este nevoie, avem destule paturi la spital pentru toata lumea”, anunta psihiatrul Florin Tudose.

“Mihaela Geoana nu va face fata unei sitatii de criza”

Medicul este convins ca acest scandal starnit in jurul “flacarii violet” il va lasa pe Mircea Geoana cu zero credibilitate. “Mircea Geoana a pierdut totul datorita acestui scandal. Si cand te gandesti ca un om ca el, care crede in asa ceva, e presedintele Senatului! Si sotia dumnealui, e director la Crucea Rosie. Pai dansa nu va face niciodata fata in situatii de criza!”, a conchis Florin Tudose. (Razvan Gheorghe) sursa: inpolitics.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”