Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

marți, 23 februarie 2010

În atenţia patrioţilor din Basarabia: Cazul Palanca

Pe reţeaua de facebook a apărut un grup intitulat Nu cedăm Palanca! Comitetul organizatoric cheamă la o acţiune de solidarizare a tuturor românilor basarabeni pentru apărarea pmântului strămoşesc.

Acţiunea se va desfăşura joi, 25 febnruarie, la ora 12.00.
Locaţia: Chişinău, Piaţa Marii Adunări Naţionale.

Coaliţia Civică pentru o Guvernare Democratică şi Transparentă organizează un flash mob împotriva cedării traseului de la Palanca.

"Dragi compatrioţi,

Coaliţia Civică pentru o Guvernare Democratică şi Transparentă, care reuneşte o serie de organizaţii neguvernamentale, invită reprezentanţii mass-media la o acţiune flash mob, care va lansa către actualii guvernanţi următoarul îndemn:

„ NU CEDAŢI PALANCA NOASTRĂ!
NU VĂ TRĂDAŢI STRĂMOŞII!
NU VĂ ATRAGEŢI BLESTEMUL URMAŞILOR!
NU CĂLCAŢI ÎN PICIOARE TESTAMENTUL LUI ŞTEFAN CEL MARE ŞI SFÂNT:
„SĂ STAŢI STRAJĂ LA HOTARE, SĂ PĂZIŢI ACEST PĂMÂNT!”

Acţiunea se va desfăşura joi, 25 febnruarie, la ora 12.00.

Comitetul organizatoric"
- se poate citi pe pagina respectiva de FB.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”