Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

miercuri, 17 februarie 2010

Mișcarea Național Creștină și-a inaugurat sediul la Ștefan Vodă


Ieri, 16 februarie, în centrul raional Ștefan Vodă a fost inaugurat sediul Mișcării Național Creștine din localitate, al doilea sediu inaugurat oficial.

Așa cum Mișcarea Național Creștină are ca scop redefinirea județelor în Republica Moldova, sediul filialei Ștefan Vodă va răspunde pentru întreg județul Cetatea Albă. Președintele filiale MNC Ștefan Vodă a fost numit naționalistul și poetul Oleg Gherman, din localitate. Amintesc că aceasta este deja a 2 filială a Mișcării Național Creștine, după cea din Nisporeni. În ultima perioadă Mișcarea Național Creștină își consolidează rândurile cu naționaliști din toată țara, totodată fiind sperietoarea nr.1 pentru comuniști și românofobi. Mișcarea Național Creștină are ca scop deschiderea filialelor în toată țara întru promovarea valorilor românești și creștin-ortodoxe, cât și a românismului în întregime. În continuare, câteva imagini de la momentul inaugurării sediului.


1 comentarii:

Anonim spunea...

Bravo fratilor! Va miscati foarte bine din cate se vede.

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”