Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

miercuri, 10 februarie 2010

Suceava: Trimite o carte peste Prut !

În prezent, majoritatea bibliotecilor din satele Republicii Moldova duc lipsa de carti în limba româna cu grafie latina.



În scopul remedierii acestei probleme, Liga Studentilor Basarabeni din România, din care face parte si Grupul de Initiativa al Românilor din Basarabia Suceava, a initiat un proiect de dotare a scolilor rurale din Republica Moldova cu carte româneasca, intitulat “Trimite o carte peste Prut”. sursa: IntermediaTV

Apel către suceveni: Trimite o carte peste Prut !

2 comentarii:

Wolfman spunea...

Trimite-ti carti de istorie, nu cartea numita Biblie, pentru a-i indobitoci si desnationaliza mai tare pe fratii nostri de peste Prut.

Anonim spunea...

Trimiteti carti ca basarabenii sa afle de "holocaust" , sa afle de "criminalul" Antonescu si unde sa citeasca de Miscarea Legionara ca fiind o miscare extremista si fascista.

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”