Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

marți, 30 martie 2010

Mihai Mălaimare: "Sunt alb şi sunt mândru şi respect mândria negrilor de a fi negri, care e problema?"

Scandalul despre tricoul [inscriptionat cu "White and Proud 14" (Alb şi Mândru 14)] lui Cheloo de la Parazitii a devenit deja binecunoscut si nu am mai posta despre acest subiect (pe care il puteti gasi pe agentia mediafax.ro) daca nu am fi gasit o atitudine memorabila a domnului Mihai Malaimare, celebrul actor si membru al CNA.

"E o prostie: sunt alb şi sunt mândru şi respect mândria negrilor de a fi negri, care e problema?", a spus membrul CNA, Mihai Mălaimare. Avem tot respectul pentru o personalitate de calibrul maestrului Mihai Malaimare caruia nu ii este nici rusine si nici teama sa declare public ca este mandru de identitatea sa rasiala, intr-o societate care incurajeaza pana la extrem ostracizarea tuturor acelora ce se declara mandri de apartenenta la Rasa si cultura Alba.

Si dedesubt, videoclipul caruia i se cerea cenzurarea.

9 comentarii:

Remy spunea...

Daca Cheloo aparea cu un tricou pe care era inscriptionat mesajul: "am penisul mare", atunci aia cu penisul mic cereau sa fie cenzurat pe motiv ca sunt discriminati?

Anonim spunea...

Nu, atunci toata lumea zicea ca-i un cocalar prost. Ceea ce si este. El si toti cocalarii care-l asculta (pe el si pe alti Puya si 50Cent) si s-au trezit peste noapte mandri de rasa lor.

Anonim spunea...

@Anonim.
Desi nu suntem fani ai muzicii lui Cheloo, iti spun ca oricine se trezeste la realitate si isi desteapta constinta rasiala trebuie primit cu bucurie. Se intoarce in familie. ;)

Gaby spunea...

ba anonimilor sa va iau mortii in pula la amandoi....voi sunteti tigani ma lachiosilor....si app cocalari sunteti voi ma manelistilor....BRAVO CHELOO IO0 IN LOCUL TAU LE VINDEAM LA TOTI ;)

Anonim spunea...

cocalari sunteti ma manelistilor...sau tiganilor cheloo scoate taraba afara si vindele ca sigur faci banii....sunt multi care nu ii suporta bv cheloo

Mary spunea...

Cei mai multi observa mesajul de pe tricoul lui Cheloo abia acum, dupa ce s-au plans tiganii! In urma acestui "scandal" inceput de ei, noi vom privi zambind tricoul din videoclip. Bravo Cheloo!!! WHITE PRIDE WORLD WIDE!

sil3ntios.cS spunea...

da de unde si pana unde stiu cocoalari si tigani "Engleza" Google Translate ? =)))) pisamasi pe ei ...bv chelo :)

White and proud / Alb şi mândru spunea...

White and proud / Alb şi mândru
http://www.facebook.com/14w0d1k
(click like if you are proud)

Anonim spunea...

D-nlor si D-lor,personal nu accept sigla White&Proud,expusa pe ritmuri/acorduri de culoare(rap).Altfel nu ne vom diferentia de mulatrii/bruneti(evrei/tigani)/negrii !
Sper intr-un aufstehen/opstaan/reveille/trezire/wake up call, a tuturor celor apartinand genotipului European(alb).
Cu respect NederDac

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”