Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

duminică, 7 martie 2010

Miscarea National Crestina a iesit in strada pentru Palanca!

Astazi, bunii nostri camarazi si frati din Miscarea National Crestina din Basarabia au infruntat inca o data gerul de afara pentru a demonstra impotriva cedarii teritoriului romanesc de la Palanca.

Liderul Miscarii, camaradul Sergiu Lascu, a declarat: "Noi manifestam impotriva cedarii teritoriului de la Palanca, pentru ca este teritoriu stramosesc. Iar cei ce vand pamantul stramosesc sunt tradatori de Neam si Tara. Asta este pozitia noastra!"

Adoptand o tactica diversionista, Serafim Urechean si Mihai Ghimpu, doi politicianisti din "Republica Moldova", au declarat ca tinerii au fost "trimisi" acolo de adversarii politici de la PPCD, o minciuna ordinara. Liderul Miscarii National Crestine ne-a declarat ca nu au nicio legatura cu amintita formatiune politica si nu au fost trimisi in strada decat de INTERESUL NATIONAL, cel de care politicienii basarabeni nu tin cont deloc.


Un material pe aceasta tema gasiti pe saitul ro.protv.md

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”