Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

sâmbătă, 10 aprilie 2010

Senatorii Romaniei sunt amenintati de tigani

După sursa: agentia.org
Senatorii care au votat pentru interzicerea nuntilor tiganesti organizate intre blocuri si pentru majorarea amenzilor in cazul in care au loc astfel de evenimente sunt amenintati de liderul unei organizatii de ţigani. 

Presedintele Asociatiei Crestin Democrate a Romilor, Edu Adrian, ii avertizeaza pe parlamentarii "rasisti si nesimtiti" ca vor ajunge la inchisoare. Prezentam in continuare mesajul, ad literam, primit de senatori:

"Sa va fie rusine la toti senatorii care au interzis nuntile taganesti dintre blocuri. O sa facem plangere penala ca sa va duceti toti la inchisoare si va vom reclama pe toti la Consilul pentru Discriminare unde ne apara si pa noi domnul Istvan Haler. Unde vreti sa tinem si noi nuntile pentru ca daca asa este traditiile noastre sa ne bucuram la cort intre blocuri, unde sa mergem? Asta este discriminare, santeti comunisti si nesimtiti si uite asa o sa infundati toti puscaria si o sa ne platiti daune morale ca sa nu mai fiti rasisti. Toti senatorii sant rasisti si nesimtiti ca au interzis nuntile la cort intre blocuri!".

2 comentarii:

Dr.Constantin Burlacu spunea...

"unde sa mergem?" se intreaba tiganii. Inapoi in Nepal in patria de origine a mosilor si stramosilor vostrii, parazitilor, hotilor si rapanosilor ce sunteti.

roNS spunea...

Si cand te gandesti ca o spurcaciune de asta cu onegeul lui de rahat pretinde si primeste bani. Lumea o ia razna... Cred si sper ca Albii sa se trezeasca mai repede. 14w

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”