Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

duminică, 25 aprilie 2010

SUA: Liderul Mişcării Naţionaliste, Richard Barrett, a fost ucis de un negru!

Richard Barrett, în vârstă de 67 de ani, avocat, naţionalist alb, un lider al mişcării Skinhead a fost asasinat de către un negru în vârsta de 22 de ani, Vincent McGee. Trupul său a fost găsit înjunghiat in propria casă care ardea.

O autopsie preliminară a arătat că Richard Barrett a fost injunghiat de mai multe ori în gât şi lovit puternic în cap. Desi raportul de medicină legală arată că a fost ucis miercuri (21 aprilie), a fost descoperit pe data de 22, joi, după ce casa sa a fost incendiata de suspect - cel mai probabil pentru a-şi ascunde urmele.

Nascut la New York, Barrett, un veteran al războiului din Vietnam, s-a mutat în Mississippi, în 1966. Curând a devenit implicat în activităţile de promovare a separatismului alb şi a creat Mişcarea Naţionalistă şi a calatorit în Statele Unite cu multe conferinţe. A luat parte la proteste în locurile unde au fost ciocniri între comunitatea albă şi coloraţi. Grupul fondat de el, deşi era activ în 36 de state, nu constituie o forţă prea mare în mişcarea naţionalistă americană.

A fost editor a numeroase publicaţii printre care şi All The Way (versiunea PDF, ultimul număr).

Nu putem să nu remarcăm ca lideri ai unor grupări ce militează pentru drepturile Albilor sunt ţinte ale unor atacuri de tip bolşevic şi asasinaţi de negri, cu toate acestea poliţia neagă (şi în acest caz, la fel ca în cel al uciderii lui Eugene Terre'Blanche), chiar înainte de a declanşa o anchetă, că ar fi vorba de o motivaţie rasială.

Probabil avea o premoniţie a ceea ce avea sa i se întâmple, cu numai câteva zile înainte de asasinat discutând cu apropiaţi de-ai săi din Mişcarea Naţionalistă despre securitatea sa. Nu a mai avut timp pentru a lua măsuri...

1 comentarii:

Dr.Constantin Burlacu spunea...

Richard Barrett a avut aceiasi soarta ca Eugene Terreblanche, ceea ce ne da de gandit ca-i vorba despre o conspiratie internationala de asasinarea liderilor nationalisti albi. Negrii sunt prea prosti sa opereze pe scara mondiala, ci altcineva se ascunde in spatele acestor asasintate si acel cineva nu poate fi decat cei care l-au asasinat pe Eminescu,Codreanu, Cuza, Antonescu si pe alti nationalisti romani. Pentru a evita o surpriza neplacuta, stati mai bine cu mana in buzunar pe tragaci !

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”