Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

sâmbătă, 1 mai 2010

1 Mai - Ziua TUTUROR celor ce muncesc


Cel mai popular regim din istorie, nationalsocialismul Germaniei celui de-al Treilea Reich, a oferit o reala protectie sociala, somajul fiind inexistent. Pentru prima data a aparut conceptul de munca in spatii aerisite si luminoase, acesta fiind si pus in practica. In acelasi timp, "regimul proletar" al lui Stalin le "oferea" muncitorilor un tratament absolut inuman.

Pentru prima data ziua de 1 mai a fost recunoscuta ca zi de sarbatoare in Germania nationalsocialista si semnifica unitatea dintre stat si muncitor. Acum sarbatoarea este confiscata de catre marxist-leninistii din intreaga lume.

In Germania celui de-al Treilea Reich, muncitorii au avut pentru prima data in istorie posibilitatea de a avea concedii cu vacante platite (prin agentia KDF), aceasta initiativa fiind furata mai tarziu de comunisti si social- democrati. Data viitoare cand veti avea concediu, amintiti-va ca Germania hitlerista si nationalsocialistii au fost primii care au oferit asa ceva muncitorilor. 

Pe vremea lui Hitler ajutorul social era atat de substantial incat nimeni nu era nevoit sa-si vanda casa pentru a supravietui. Toate tratamentele dentare erau gratuite. In regimul nationalsocialist erau construite parcuri in orase unde oricine putea sa se bucure de flori , verdeata si aer curat. Acum se distrug parcurile si spatiile verzi pentru a se ridica monstri de beton si otel in folosul marilor capitalisti. Toti cetatenii isi puteau permite o masina fara a se indatora la banca. Hitler a desenat si firma Porsche a dezvoltat primul Volkswagen.

Familia reprezinta inima societatii nationalsocialiste. Trebuie create toate conditiile pentru ca familiile traditionale sa poate prospera. Societatea de astazi forteaza ambii parinti sa lucreze, atat din motive materiale cat si ideologice. Copiii sunt trimisi la gradinite, unde sunt educati in spiritul democratiei, sunt indoctrinati cu ideologia noii ordini mondiale si sunt invatati sa creada ca rasa nu are nicio importanta. Gandirea bolnava a societatii actuale este impusa cu forta copiilor nostri. 

Bineinteles ca nu este un lucru rau ca ambii parinti sa lucreze, dar acest lucru trebuie sa se intample ca ceva voluntar si nu fortati din cauza imprumuturilor la banca, a partidelor sau a cerintelor statului. O femeie trebuie sa stie si sa simta ca locul ei este acasa, avand grija de copiii sai si de casa, acest lucru fiind cea mai importanta ocupatie din totdeauna pentru femeile ariene. Fiecare mama care alege sa stea acasa cu copiii sai trebuie sa fie recompensata material ca oricare alt lucrator.

O societate nationalsocialista este formata pe baza valorilor traditionale ale “omului obisnuit” si pe bunastarea si siguranta lui. In loc sa eliminam elitele asa cum au facut comunistii, spunand ca toti sunt egali. Nationalsocialismul realizeaza ca toti oamenii sunt diferiti si au scopuri diferite si aptitudini diferite si ii lasa pe toti membrii corpului national sa lucreze la ceea ce se pricep ei mai bine, in interesul natiunii. Numai intr-o natiune puternica si prospera toti cei care o alcatuiesc pot prospera. Fiecare om trebuie sa fie constient ca este o piesa importanta in imensa masinarie care face societatea sa existe si ca propria lui contributie este indispensabila pentru stat.

Amestecul raselor este egal cu genocidul si va fi interzis in orice societate nationalsocialista pe motive obiective si argumente stiintifice educationale. Fiecare rasa este unica si are diferite calitati, unele pozitive, altele negative si fiecare rasa trebuie respectata si ocrotita. Prin fiecare casatorie mixta se scurteaza viata rasei noastre, iar lumea este amenintata sa-si piarda atat traditia cat si cultura.

1 comentarii:

Alex Pinta spunea...

Mare dreptate aveti, prin acest articol! Vom vi in continuare indoctrinati cu tot felul de idei bolnavicioase, cu idei care dauneaza grav ideii de unitate nationala. Suntem amestecati, si aici ma refer la rase si natii, si de aici rezulta si haosul in care ne aflam. Pentru ca dupa cum spuneati si voi in articol, incet incet ne pierdem "radacinile" si odata cu ele si tarditiile.

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”