Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

marți, 11 mai 2010

Amănunte despre concertul Misteria Carpatica

Fratele nostru român timocean, artistul Cristian Wagner Rutsanu, lider al trupei de etno-jazz Misteria Carpatica, a avut amabilitatea să ne informeze despre concertul trupei care are loc pe 23 mai, la ora 20, ora Serbiei, în localitatea Vârşeţ.
"Denumirea concertului este LUMINA RAIULUI si este un concert integral Misteria Carpatica. Vom promova ideea noastră muzicală şi valorile în care credem - adică iubirea de Neam şi Datina străbună".


Vor fi prezenti si reprezentanti ai BOR (printre care neobositul luptător pentru drepturile românilor timoceni, parintele Boian Alexandrovici), consulul general al României la Vârşeţ, Gabriel NICOLA, invitat va fii şi Ambasadorul României la Belgrad, E.S. domnul Ion MACOVEI.

Adresa clubului la care are loc concertul este Svetosavski trg 6, Teatrul National STERIA ( Piata Sfantul Sava nr.6), localitatea Vârşeţ. Bilete sunt destule, iar organizatorii vă aşteaptă cu drag la un concert extraordinar.

Pentru Serbia nu este nevoie de viză, iar distanţa dintre Timişoara şi Vârşeţ este de aproximativ 50 de km.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”