Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

luni, 10 mai 2010

CHIŞINĂU: ZIUA INDEPENDENŢEI ROMÂNIEI (1877) SĂRBĂTORITĂ DE Mişcarea Naţional Creştină

De ziua Proclamării Independenţei României ( 9 mai 1877), militanţii Mişcării Naţional-Creştine, ca şi în anii precedenţi, s-au adunat la cimitirul Eroilor Armatei Române din Chişinău ca să comemoreze ostaşii căzuţi pentru Credinţă, Neam şi Patrie. În această zi, alături de tinerii naţionalişti, au fost cei care au luptat şi au vărsat sânge pentru Patrie în conflictul din Transnistria.

                   

1 comentarii:

Obuz spunea...

Felicitari MNC!! Felicitari camarazilor basarabeni, se vede ca acolo se munceste mult pe linia nationalismului romanesc. Tineti-o tot asa!!! Traiasca Romania Unita!

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”