Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

miercuri, 5 mai 2010

Mansour: "Fanii sunt rasişti şi ne fac «maimuţoi»!" Fanii: Mansour, Fuck Off!

Joacă extrem de prost, nu are niciun randament, dar sare ca opărit la adresa suporterilor, numindu-i "nesimţiţi" pe cei care sunt mereu la stadion si încurajează echipa, de la primul până la ultimul fluier. Cam cât se plimba "Mansi" pe teren gândindu-se la cine ştie ce antilope şi gazele de pe plaiurile natale.

Spune Mansour: "Fanii sunt rasişti şi ne fac «maimuţoi»!"
"Sunt niste lucruri pe care le vad si nu-mi plac, lucruri urate din partea unor oameni si nu am putut sa mai înghit. M-au înjurat de multe ori, nu a fost o problema, desi pe cei care m-ai înjurat de mama nu îi voi ierta niciodata, dar apoi au trecut si la Parks. Winston este distrus psihic din cauza lor. Apoi au trecut la Mejia si acum la Nibombe. M-a deranjat foarte mult cand am auzit ce au strigat fanii la adresa lui pentru ca si-a facut datoria si a dat totul la Timisoara. Daca vrea sa plece sau nu e doar problema lui si a clubului, dar atunci cand e facut maimutoi si se ajunge la lucruri rasiste mi se pare total anormal"

Tipul ăsta a exasperat nu numai suporteri, dar si aproape toti antrenorii. Cârţu a încercat să îl înveţe când e offside, după ce a fost prins afară din joc de vreo 10 ori, la un meci cu FC Arges (2006 cred că era anul).

Tinere senegalez, nu eşti bun pentru Poli. Eşti un habarnist total. Dai goluri senzaţionale din ... întâmplare. Noi vrem jucători muncitori, talentaţi, cu prestanţă constanta şi cu rezultate. Poate ai o perioadă nefastă. Dar nu suntem rabdători, nu avem timp să aşteptăm până îţi revii. Tot pomeneşti tu de Dinamo de câţiva ani. Din suflet îţi recomandăm: du-te acolo! I-al cu tine şi pe inaptul Nibombe. Poate din cauza "rasismului" suporterilor polişti a făcut un gol cadou Oţelului Galaţi... De ce să ne ascundem după deget?! Dintre toti negrii din echipa lui Poli, numai Parks dă randament, dar e inconstant, ceea ce impune ca atât conducerea clubului cât şi cea tehnică să regânească politica de transferuri pe termen lung. Drum bun, baieti! (Sunt optimist şi încă mai sper că veţi pleca de aici cât mai repede. Spre folosul echipei.)

Foto de la un meci mai vechi dintre Politehnica Timişoara şi Hajduk Beograd, 14 iulie, 2007

6 comentarii:

Alex Pinta spunea...

La ce joaca FC Timisoara si la ce pot acum e bun si Nibombe! Doar in cazul in care vor trage la titlu, atunci s-ar putea pune problema aducerii unui fundas mai bunicel.

Anonim spunea...

Poli e pe locul 3, cu sanse matematice la titlu. Nibombe nu este bun nici pentru o echipa de mijlocul clasamentului. Golul primit de echipa in meciul cu Galati este din vina lui.
De Mansour ce sa nu mai vorbim?! E bun pentru Buftea. Sa plece la Dinamo, acolo unde isi doreste de multa vreme. (de parca aia l-ar primi.) :))

Alex Pinta spunea...

Timisoara nu trage la titlu, doar asa declara, ca sa mai anime putin campionatu'. Mansour e limpede ca e bun de divizia divizia c. Dar Nibombe, eu zic ca e bun. Mai tineti minte ce meciuri a facut cu Shatior si Ajax? Ca de nu era el si cu Gigel, nu se calificau nici daca pana la ora asta jucau.

Anonim spunea...

Valoarea unui jucator este data de constanta. Iar el, Nibombe, nu are constanta! Nu poti fii tinut un sezon sau mai multe pentru ca ai jucat bine in 1-2 meciuri, cu jumatate de an in urma...

Alex Pinta spunea...

Drept e si asta! Dar cine mai are constanta in momentul de fata in Liga I?

Decebal88 spunea...

Eu cred ca valoarea unui jucator este data de culoarea pielii lui. Un negru, oricat ar incerca, nu poate fi alb.

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”