Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

vineri, 28 mai 2010

Pedofilia, un flagel care loveste în copiii Timisoarei: Pedofilii închiriază copii cu 25 de lei pentru o partidă de sex

Doi tineri au fost reţinuţi în această dimineaţă la sediul DIICOT, fiind prinşi în timp ce întreţineau relaţii sexuale cu mai mulţi minori, pe care îi agăţau în Gara de Nord din Timişoara.

Promoţie pentru pedofili: 300 de euro, abonamentul lunar pentru filme porno cu copii din Timişoara

Pedofilii au fost reţinuţi în această dimineaţă, de poliţişti, în urma unor descinderi, realizate în cartierul timişorean Chişoda. Acolo au fost găsiţi mai mulţi copii ai străzii, care au întreţinut relaţii sexuale cu doi bărbaţi.



Copiii molestaţi erau cumpăraţi cu sume cuprinse între 25 şi 125 de lei, spun surse din rândul anchetatorilor. Ei erau racolaţi din zona Gării de Nord, unde fiecare copilîşi negocia singur tariful cu pedofilii. Micuţii erau duşi în diverse apartamente de la periferia Timişoarei, erau spălaţi şi apoi închiriaţi altor pedofili din Timişoara, care plăteau sute de euro pentru o partidă de amor cu copii cu vârste cuprinse între 9 şi 14 ani.

Surse din rândul anchetatorilor susţin că puştii se duceau de bunăvoie cu pedofilii, după ce s-.a răspândit ştirea printre boschetari că mai multe persoane oferă sume de bani de maxim 125 de lei/pentru partida de sex.

"Nu se ştie încă numărul copiilor racolaţi, însă putem spune că este vorba despre un fenomen. Sunt cel puţin şapte copii care au fost identificaţi, care au recunoscut că au fost molestaţi. Dar mai sunt şi alţii, care nu vor să recunoască că au fost abuzaţi. Au fost racolaţi din tot oraşul, fiind victime sigure, pentru că au nevoie de bani şi au învăţat viaţa grea din canale. Cei doi tineri au fost aduşi la audieri", au declarat surse din rândul polţiştilor.

Poliţiştii şi procurorii susţin că acum sunt pe urmele pedofililor care au cumpărat copii cu câteva zeci de lei. Oamenii legii au confiscat mai multe înscrisuri şi încearcă să-i determine pe copii să-i identifice pe pedofili. "Problema este că victimele nu ştiu decât numele mic al celor care i-au abuzat, al clienţilor, dar mulţi se foloseau de nume false sau de porecle. Copiii au reţinut mărcile automobilelor folosite de clienţi, dar nu şi numerele de înmatriculare", au mai spus anchetatorii.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”