Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

marți, 18 mai 2010

Stop the Boer genocide! Demonstratie in Stockholm

Marş de protest al Mişcării de rezistenţă Suedeze la Stockholm. Acest marş a avut loc în data de 17 aprilie 2010.

După ce s-au adunat, participanţii au mărşăluit pe stradă cu steaguri, banderole, scuturi şi semne. Au purtat atât steaguri proprii cât şi ale A.W.B. Pe benere se putea citi: Stop genocidului Burilor! şi pe pancarte a fost prezent un portret al liderului ucis al AWB, Eugène Terre Blanche, care a fost onorat de asemenea.

Kristian Nordvall - un membru al Rezistentei Naţionale Suedeze - a avut loc un discurs emoţionant, în care a vorbit despre importanţa protestului, despre realitatea din Africa de Sud, şi despre cum trebuie să atragem atenţia asupra acestui genocid în curs de desfăşurare, pe care politicienii şi mass-media îl ignoră.

Vă reamintim ca Naţionaliştii Autonomi Timişoara organizează pe data de 12 iunie 2010 o acţiune de solidaritate cu drama poporului bur din Africa de Sud. Acţiunea va avea loc simultan în mai multe oraşe europene. Din motive obiective, unele organizaţii vor avea acţiunea decalata cu o zi.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”