Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

sâmbătă, 5 iunie 2010

Casa General Gheorghe Cantacuzino: a început demolarea!

După nenumărate apeluri disperate trase de Asociaţia Pentru Memorie Identitară "Carpaţii", mass-media incepe sa vorbească despre raderea casei Generalului Gheorghe Cantacuzino, un imobil de o certă valoare istorica. Din păcate, se pare că este prea târziu. Firmei spaniole, căreia îi aparţine acum imobilul, s-a apucat de demolat, (şi) cu acordul ticălos al unor funcţionari - după cum se vede în reportajul ProTv.
Citeşte şi Fostul sediu al mişcării legionare, demolat fără aprobare publicat de Historia.ro

2 comentarii:

Decebalus per Scorilo spunea...

Cred că ar fi bine să protestăm în faţa clădirii şi a sediului firmei, pe Splaiul Independentei 2J ( http://www.listafirme.ro/sc/19087289_sfera_imobiliare_srl.htm ), pentru ca să fie mediatizat cazul în continuare. Poate aşa vor fi obligaţi să renoveze clădirea.

NS_Local spunea...

Cred ca este o idee binevenita, dar nu trebuie uitati nici ticalosii din comisia care nu a gasit casei "nicio valoare arhitecturala"...

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”