Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

miercuri, 9 iunie 2010

In Polonia, pedofilii vor fi castrati chimic

Legea care prevede castrarea chimica a barbatilor care violeaza copii sub varsta de 15 ani si a celor care comit incest a intrat marti in vigoare, parlamentul de la Varsovia aproband proiectul inca din luna septembrie a anului trecut.

Potrivit New York Daily News, respectivele persoane vor fi castrate dupa ce isi ispasesc pedeapsa cu inchisoarea, unul din initiatorii proiectului fiind chiar premierul Donald Tusk. In acelasi timp, noua lege prevede cresterea pedepsei pentru pedofilie si incest, aceasta urmand sa fie intre 3 si 15 ani si introduce o noua pedeapsa cu inchisoarea pentru persoanele care incearca sa seduca, prin intermediul internetului, minori sub varsta de 15 ani. sursa: ziuaveche.ro

1 comentarii:

Anonim spunea...

ar fi bine sa il angajeze direct pe ciomu... :)

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”