Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

duminică, 20 iunie 2010

White Genocide in South Africa


http://lupta-ns.blogspot.com/search/label/Stop%20Genocidului%20Burilor
http://natm88.blogspot.com/search/label/Stop%20Genocidului%20Burilor%20din%20Africa%20de%20Sud

2 comentarii:

Zob Gheorghe spunea...

E normal. Ţara negrilor e ţara negrilor. Ce caută albii acolo?

Anonim spunea...

Tov. Gh. Zob,

Mentalitatea ta comunista, marxist-leninista te impiedica sa vezi adevarul istoric, fiind sustinator al comunistilor lui Mandela. Sau ignoranta in materie de istorie a Africii de Sud te face sa scrii astfel de tampenii. Sau lipsa dumitale de sentimente umane te fac sa fii insensibil la drama poporului bur?! Intotdeauna am simtit o repulsie si o senzatie de voma cand un Alb ia partea negrilor mai ales atunci cand Albii au dreptate (in mod evident in acest caz).
Macar de ai fi citit comunicatul asta cu referire la istoria burilor din SA. Africa era un continent slab populat, negrii nu pusesera talpile pe 35 % din actuala suprafata a SA, la fel ca in alte parti. Cum sa le atribui atunci un intreg continent???
Azi o sa publicam un material pe aceasta tema: Au fost albii inaintea negrilor in Africa de Sud?

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”