Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

joi, 12 august 2010

Activistul nationalist Michael Williams, administrator al forumului eNationalist, a fost arestat in Florida

Michael Williams, membru al organizatiei Nordwave si administrator al forumului eNationalist a fost arestat pentru delicte referitoare la posesia de arma, dupa ce FBI [Joint Terrorism Task Force (JTTF)] i-a spart locuinta in data de 11 august 2010, la ora 3.30 A.M.

Ei au confiscat pusti, un pistol si un computer. Mai precis, armele sunt descrise ca un AK bulgar, o pusca si un pistol Beretta. Mike este cunoscut in spatiul virtual nationalist cu nickname-ul eurowarrior14. Cautiunea pentru eliberarea sa a fost fixata la 20 de mii de dolari.

Nordwave, organizatia din care face parte si Michael Williams, este de orientare national-socialista si este condusa de catre Alex Hassinger, vechi combatant impotriva sistemului opresiv al ZOG, monitorizat de catre organizatia sionist-extremista ADL Anti-Defamation League, fondata de catre organizatia oculta, masonica, B'nai B'rith.

eNationalist este un forum al grupului Nordwave unde persoane cu idei asemanatoare discuta despre problemele care ii preocupa. Sistemul totalitar, cenzura, multiculturalism, solutii la problema disolutiei identitatii nationale si rasiale, si crearea unei alternative la actuala societate ultra-capitalista unde individul este doar o masina de facut bani pentru marile corporatii.

Nordwave se descrie ca fiind o organizatie angajată in problemele sociopolitice ale societatii noastre de azi. Ei pun pe primul plan necesitatea reconstruirii mentalitatiii poporului american, care este infectata cu consumerism si liberalism. Ei sunt constienti ca o astfel de revolutie în gandire nu este una usoara, dar este necesara pentru generatiile viitoare. Nordwave iese in evidenta in contrast puternic cu vederea globalista a lumii, condusa de o economie de piata libera, raspandirea capitalismului salbatic si a saraciei ca efect al acestora. Ei stau impotriva politicii de lacomie, de exploatare a muncitorilor de catre patronatul lipsit de valorile sociale si a multiculturalism imbecil promovat de stanga liberala. Nordwave este inca o organizatie minora, dar care merita mai multa publicitate si influenta, care credem ca va veni curand pentru ca o merita. NW fiind una dintre putinele organizatii nationaliste floridiene care are o consistenta ideologica, membri de o certa valoare, o directie precisa si un lider priceput.

Sufleteste suntem alaturi de camarazii nostri din Nordwave si, in aceste momente, in special alaturi de Mike/eurowarrior14 si de familia sa. 

Cei ce vor sa fie la curent cu amanuntele despre acest caz pot citii threadul pe acesta tema creat in forumul eNationaist, dar trebuie sa fiti membri pentru asta.

1 comentarii:

Anonim spunea...

hiya


just registered and put on my todo list


hopefully this is just what im looking for, looks like i have a lot to read.

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”