Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

marți, 21 septembrie 2010

Nationalistii suedezi intra in parlamentul national cu 20 de reprezentanti!

"Pentru străini nu mai este acum loc în Suedia."
Jimmie Akesson (foto)
liderul naţionaliştilor din SD (Sverigedemokraterna / Democratii Suedezi)

Rezultatele votului
Coaliţia de centru-dreapta a obţinut 49,3% din voturi şi 172 de mandate în Parlament. Alianţa de opoziţie, formată din social-democraţi, Partidul de Stânga şi Verzi, a obţinut 43,7% din sufragii şi 157 de locuri. Formaţiunea de naţionalist „Democraţii Suedezi" a obţinut 20 de locuri. Unii analişti politici se bucură ca SD i-ar fi anihilat politic şi electoral pe naţional-socialişti, oameni ai faptelor şi nu doar ai vorbelor. Acum îi rămâne lui Jimmie Akesson să dovedească ce fel de politician este şi de ce parte se situează în bătălia pentru viitorul Suediei.Vorbe şi Compromis sau Fapte şi Loialitate?! (Lupta NS) __________________________


Sverigedemokraterna (Democratii Suedezi), principalul partid al nationalistilor din Suedia a reusit sa obtina 5,7% la alegerile parlamentare de duminica. Este prima oara cand acest partid reuseste o astfel de performanta, obtinand peste 300.000 din voturile exprimate.

Democratii au prezentat in timpul campaniei o platforma program ce avea ca proiecte principale reducerea somajului si crearea unui climat de siguranta in Suedia, tara in care infractionalitatea a crescut ingrijorator in ultmul timp, in principal din cauza imigrantilor.
Dealtfel Sverigedemokraterna sunt singurul partid suedez care militeaza activ pentru oprirea imigratiei.

Rezultatul este cu atat mai surprinzator cu cat de-alungul timpului membrii sau simpatizantii acestui partid au fost de nenumarate ori agresati sau intimidati extremistii anarho-bolsevici. Grupari teroriste internationale ca Anti-Fascist Action au incercat de multe ori si au si reusit sa disturbe mitingurile electorale ale Democratilor, asta si din cauza reactiei slabe a politiei suedeze controlate de un guvern acuzat de Sverigedemokraterna de coruptie si ca prefera sa ia banii pensionarilor pentru a-i da imigrantilor ilegali.

Cu toate aceste impedimente, nationalistii au obtinut nu mai putin de 20 de locuri in parlamentul Suediei si deja pun bete in roate coalitiilor politicianiste nevoite acum sa formeze guverne minoritare daca nu vor sa colaboreze cu Sverigedemokraterna.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”