Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

joi, 9 septembrie 2010

Târfa comunistă Fidel Castro Fidel Castro il acuză pe Ahmadinejad de antisemitism, după ce şi-a cerut scuze pentru persecuţia homosexualilor....

Dupa ce si-a pus cenusa in cap pentru persecutia homosexualilor in Cuba comunista, fostul lider cubanez Fidel Castro (despre care se zvoneste ca ar fi avut si inclinatii homosexuale si chiar o aventura sexuala cu Che Guevarra) il acuza pe presedintele iranian Mahmoud Ahmadinejad de o atitudine antisemita, pentru ca ar nega Holocaustul, informeaza CBS.

"Cred ca nimeni nu a fost mai ponegrit decat evreii. As spune mult mai mult decat musulmanii", a declarat cubanezul, spunand ca Guvernul iranian trebuie sa ii accepte pe evrei pentru ca "au fost expulzati de pe pamantul lor, persecutati si tratati rau in toata lumea, ca cei care l-ar fi ucis pe Dumnezeu". Acesta a mai afirmat ca Iranul poate promova pacea recunoscand istoria antisemitismului si intelegand de ce se tem israelienii pentru viata lor.
Castro a tinut sa precizeze faptul ca sanctiunile impuse de SUA Iranului nu vor determina statul islamic sa inceteze sa mai produca arme nucleare. "Aceasta problema nu se va rezolva, pentru ca iranienii nu se vor da inapoi in fata amenintarilor", a adaugat el.

Fidel Castro a renuntat la conducerea Cubei in urma unei interventii chirurgicale in 2006, disparand din viata publica in totalitate. A revenit totusi recent, pentru a tine un discurs public prin care cere comunitatii internationale sa evite cu orice pret un razboi in Orientul Mijlociu, ce ar putea declansa unul la nivel mondial.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”