Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

marți, 19 octombrie 2010

Revista Al-Qaida ofera sfaturi pentru atentate

Inspire, revista online a gruparii Al-Qaida, ofera sfaturi celor care vor sa comita atacuri teroriste. Teroristii pot afla prin intermediu revistei cum poti provoca o baie de sange cu ajutorul unei masini fabricate in Statele Unite.

Al-Qaida face propaganda, in 76 de pagini, printre tinerii musulmani din vest care sunt nemultumiti de politica tarilor in care traiesc, potrivit AFP.

"Initiativa individuala" sau "Rezistenta ascunsa in comunitati cat mai mici" sunt doar doua dintre sfaturile care pot fi citite in cadrul rubricii "Experienta Jihad".


"Razbunati-va pe americani"

"Daca veti urma aceste sfaturi, va fi aproape imposibil pentru autoritati sa va descopere", scrie Inspire.

Capitolul "Open Souce Jihad" prezinta cea mai inovativa idee, preluata, cel mai probabil, dintr-un film horror.

"Ridicati o masina marca Ford cu bare de otel, din fata si din spate, si aruncati-o cu o viteza cat mai mare intr-o multime de oameni. Cel mai bine ar putea face acest lucru un macelar", este sugestia revistei Al-Qaida.

Pentru ca atentatul sa nu dea gres, se recomanda soferului automobilului sa poate asupra sa o arma, pentru ca in urma atentatului, eventualii supravietuitori sa fie macelariti cu gloante.

In alta ordine de idei, se sugereaza ca islamistul care vrea sa se sinucida, va ajunge in Rai ca "erou al cauzei islamice", inainte de a fi ridicat, mort, de politie.

Tarile vizate pentru astfel de operatiuni sunt: Statele Unite, Marea Britanie, Australia, Franta, Germania, Danemarca si Olanda.

Justificarea islamului pentru aceste atentate sta in urmatorul citat: "Milioane de islamici si-au pierdut viata din cauza brutalitatii americane. A sosit timpul ca islamicii sa se trezeasca si sa se razbune pe americani".

Redactorii Inspire, pe lista "Most Wanted" a SUA

Unii dintre cei care ofera sfaturi in revista Inspire sunt teroristi aflati pe lista "Most Wanted" a autoritatilor americane. Anwar al-Awlaki, Uthman al-Ghramidi sau Samir Khan sunt doar cativa dintre cei care se presupune ca au atacat in 2008, ambasada Statelor Unite din Yemen.

De asemenea, ei sunt principalii suspecti in atentatul sinucigas asupra unor turisti sud-coreeni, petrecut in acelasi an.

Revista Inspire este editata de Al Malahem Media Foundation, organizatia care a infiintat factiunea Al-Qaida 2008. sursa: ziare.com

2 comentarii:

Anonim spunea...

Al quaeda teroristi,mie me se pare tom si jerry. Terorismul e o forma radicala mai ales in COMUNISM,prin bombele lui Pesita de la Stasbourg,prin Toma Arnautoiu ucis cu sute de gloante de acelasi Plesita,cu legea in mana.Exemplele continua.

AntiIslam spunea...

Baiete nu stiu pe ce lume traiesti. Plesita incerca sa puna si el ceva bombe, dar Carlito a dat gres....
Astia de la Al Qaida mai dau si gres, dar cand lovesc se intampla un 9/11, Atocha, London Subway si nu mai mentionez celelalte locatii din afara zonei Euro-USA care nu maintereseaza, dar unde amintesc ca au facut o multime de victime. Mai intereseaza-te...

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”