Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

vineri, 26 noiembrie 2010

Dosarul ''sex cu minore'' loveste si in Che Guevarra de Dambovita: Daciana stie ca Victoras a pontat la minore?

Dupa izbucnirea scandalului "Sex cu Fotomodele", sau, cum a mai fost numit "Curvele din PSD", Victor Ponta, seful partidului lui Ion Iliescu s-a declarat scarbit. In plus, a negat ca asa ceva poate sa-l atinga pe el, sau pe liderii PSD. Iata insa ca implicatiile sunt mult mai adanci si mai penetrante decat ar fi dorit sa se afle Ponta.

Masonul Rebel, cum a fost numit Florin Ghiulbenghian, face niste dezvaluiri fulminante despre acest scandal.
Ghiulbengian, din postura sa de mason al Marii Loji a mai facut dezvaluiri care nu au convenit fie puterii, fie clasei politice, a spus nenumarate adevaruri deranjante pentru potentatii tarii, ceea ce i-a atras renumele de a fi rebel, de a nu pastra discretia cu care ar fi normal sa fie dotat un adept al unei societati secrete. Acesta si-a facut un titlu de glorie din a spune lucruri deranjante, de a nu ocoli adevarul. Ca atare, afirmatiile lui Ghiulbenghian trebuie luate, pana la proba contrarie, ca atare. Cu atat mai mult cu cat, in acest caz, Victor Ponta a declarat ca e vorba doar de mizerii care doresc sa atace PSD, prin cateva fete, unele membre ale Tineretului Social Democrat (TSD) - formatiune pe care a condus-o si Ponta in cariera sa - care, dupa cum au descoperit anchetatorii, practicau sexul la greu, pe bani multi, printre clienti numarandu-se si Robert Negoita, precum si alti politicieni, cantareti, ziaristi etc.

Pe scurt, Ghiulbenghian afirma ca a aflat de la una din fete, din Tg Jiu, cu care a intretinut si el relatii sexuale in Austria, pe reteaua Tarmajan - Costan, ca si actualul lider al PSD, Victor Ponta, a trecut prin patul ei. Fata i s-a destainut despre amorul cu Ponta, iar in perioada despre care vorbeste, actualul sef social-democrat era casatorit cu Daciana, fosta Sarbu, fiica altui lider PSD, fost ministru al Agriculturii, celebru pentru ca a fost impuscat in organele genitale la o vanatoare la care a participat si Adrian Nastase si despre care se spune ca el ar fi descarcat arma. Cu Daciana, Ponta are si doi copii (Andrei si Irina) iar declaratia lui Ghiulbenghian il poate pune intr-o postura nefericita alaturi de tanara sa sotie, si ea implicata in politica PSD. Ceea ce e mai grav e ca fetele cu care s-a incurcat Ponta erau minore la acea vreme, ceea ce este o fapta penala.

In plus, mai trebuie spus ca din afirmatiile lui Ghiulbenghian rezulta ca acest caz, care a fost monitorizat de SRI a pornit de la o sesizare a sa catre cativa "frati masoni" si ca a condus la implicarea - culmea! - altor masoni, intre care fratii Robert si Ionut Negoita. Acum, iata, apare un altul - Victor Ponta. Din cele spuse mai rezulta ca, din declaratiile fetelor cu pricina, anchetatorii stiu de relatiile lui Ponta din dosarul "Sex cu Fotomodele", in care mai este implicat si un alt personaj important al PSD, Radu Mazare. Stenograma discutiilor in care sa apara numele lui Victor Ponta nu a fost data inca publicitatii.

Faptul ca nu a fost data o data cu cele cuprinzandu-i pe Robert Negoita si pe directorul TVR2, ne duce cu gandul ca informatia a putut fi folosita in scop de santaj politic. La putina vreme dupa aparitia scandalului, Ponta a dat declaratia uluitoare ca PSD renunta sa mai ceara suspendarea presedintelui si, in plus, o alta, ca ar fi bine ca PNL sa ia viitoarea presedintie a tarii, iar PSD doar guvernarea. Cu alte cuvinte, ca PSD va renunta la candidatura pentru presedintia Romaniei, mergand cu un candidat comun cu PNL, cel mai probabil in persoana lui Crin Antonescu, mult mai opozabil lui Cristian Preda sau Elenei Udrea, pe care Basescu ii pregateste pe banca de rezerve. Cele doua declaratii ale lui Ponta pot fi luate ca rezultat al unui eventual santaj politic al dosarului "Sex cu Fotomodele", ce s-ar putea disjunge pentru liderul PSD in "Sex cu minore", o fapta penala grava.

Ce spune Masonul Rebel:
"In urma cu 3 ani, in cursul unei vizite in clubul Babylon din Viena, am fost informat de una dintre lucratoare, si ea de nationalitate romanca, ca are o noua colega de nationalitate romanca dar care este minora. Cand i-am cerut detalii, mi-a afirmat ca respectiva nu pare sa fi fost agresata sau amenintata si ca lucreaza din proprie vointa acolo, desi ar fi fost adusa la Viena de 2 cetateni romani care ar fi primit un comision de la patronul clubului. De asemenea, cei doi cetateni romani nu ar fi fost la prima livrare si urmau sa aduca in 2-3 saptamani inca alte fete in respectivul club. La intoarcerea in tara, am luat legatura cu un Frate a carei ocupatie profana interfera si cu actiunile impotriva retelelor de trafic de fiinte umane si i-am dat cateva detalii despre ceea ce aflasem.

In urma investigatiilor, s-au confirmat cele semnalate de mine si s-a constituit un dosar in lucru privindu-i pe inculpatii Ion Valeriu Tămârjan si Relu Cornel Costan, dosar extins ulterior si cu alti doi faptuitori. Deoarece infractiunile de care erau banuiti aveau si aspecte transfrontaliere, s-a cerut atat asistenta structurilor similare din Austria, Germania, Italia si, ulterior, Turcia, cat si implicarea unor ajutoare specifice care sa permita acumularea de informatii de prima mana. Pentru ca lumea este foarte mica, am avut surpriza ca unul dintre cei ce s-au ocupat in afara tarii de acest dosar sa fie chiar un Frate din Loja mea. I-am oferit si eu un modest ajutor, astfel incat s-a realizat o harta relationala a celor doi infractori, permitandu-se eliminarea din cercul suspectilor a cateva persoane de al caror nume se foloseau pentru a-si asigura o acoperire la nivel inalt, dar s-a identificat si un cerc de clienti fideli din Romania care ar fi putut interveni pentru musamalizarea cazului.

In mod natural, tinand cont de locul in care inculpatul Tamarjan isi aranja vizionarile de viitoare modele ale agentiei sale, unul dintre primii clienti identificati si confirmati a fost Robert Negoita, proprietarul respectivului hotel. In urma discutiilor cu unele dintre fetele carora am reusit sa le castigam increderea, inclusiv prin invitarea lor in excursii in strainatate, au mai fost confirmati ca si clienti Ionut Negoita (fratele lui Robert), Nicolaie Banicioiu si, surpriza, Victor Ponta. De altfel astept cu mare interes aparitia in ziarele din zilele urmatoare a extraselor din declaratiile fetelor ce confirma acest lucru, indicand data si locul (cu aproximatie, este adevarat, dar care sunt coroborate cu rezultatele inregistrarilor telefonice) unde au avut intalnirile amoroase cu Victor Ponta. Nu ar fi un fapt atat de grav pentru Victor Ponta (este totusi un barbat tanar, dragut si o persoana publica destul de cunoscuta) daca, la data intretinerii actelor sexuale cu respectivele domnisoare, doua dintre ele nu ar fi fost minore.

In urma verificarii si a altor informatii din ultimii ani, s-a descoperit ca seful SRI Gorj semnalase conducerii centrale cu ceva timp in urma faptul ca Victor Ponta intretinea relatii sexuale cu o minora din Targu Jiu iar parintii acesteia au incercat sa isi salveze fata si il reclamasera pe Victor Ponta. In urma unor interventii de sus dosarul ar fi fost inchis si Victor si-a continuat fara probleme cariera politica. Aceste infromatii nu faceau decat sa confirme afirmatiile fetelor dar si ale lui Tamarjan Ion privind preferintele sexuale ale lui Victor Ponta pentru fete minore.

Cazul Directorului TVR 2, Razvan Nicolescu, este un pic mai special, el solicitand expres favoruri sexuale de la doua dintre minorele ce lucrau pentru Tamarjan in schimbul aparitiei lor in productii ale respectivului post de televiziune si plasandu-le mai departe unor apropiati pentru intretinerea de ralatii sexuale contracost. Daca se va lua in considerare faptul ca respectivele erau minore, nu este exclus ca ancheta judiciara sa il trasnsforme din martor in inculpat.

Acest dosar, tinand cont de pozitia unora dintre suspecti in cadrul institutiilor Statului Roman, a fost monitorizat si de catre SRI. Marturisesc ca am avut o strangere de inima daca anchetatorii si procurorii vor fi lasati sa-si faca datoria si nu ma pot decat bucura ca ingerinta politica in justitie in acest caz atat de sensibil a fost zero. Recunosc ca ma asteptam si ca acest dosar sa fie folosit politic impotriva lui Victor Ponta in momentul motiunii de cenzura sau chiar in momentul alegerii sale ca Presedinte al PSD, dar in mod evident eticheta de Politie Politica ce s-a pus SRI s-a dovedit din nou a fi total nejustificata (n.red. - oare n-a fost folosit tocmai acum, cand a izbucnit scandalul, sau poate o mai fi fost folosit si-n alte dati, iar opinia publica, in mod evident, nu avea cum sa afle). Sper ca institutiile statului nostru isi vor face in continuare datoria, asa cum si-au facut-o in acest caz.

Banuiesc pe buzele cititorilor, in special ale celor ce fac parte din MLNR, o intrebare: ce are a face Masoneria cu acest caz? Raspunsul ar trebui sa fie evident: prin cooperarea intre Frati s-a reusit penetrarea unui grup infractional transfrontalier, documentarea respectivelor infractiuni, inclusiv in afara teritoriului Romaniei, cu costuri minime pentru stat, cu o operativitate pe care birocratia statala nu o permite si cu garantia ca nimeni nu va putea stopa arestarea invinuitilor si trimiterea lor in judecata. Este unul din motivele pentru care sustin si voi sustine creearea unei Mari Loji in Romania curate, functionale si in stricta cconcordanta cu principiile masonice.

Si mai are ceva de-a face cu MLNR acest mic scandal. Ambii frati Negoita sunt membrii de vaza ai MLNR, in hotelul lor din Otopeni gazduind o lunga perioada de timp un templu masonic pentru Loja din care faceau si ei parte. Agapele fraterne ce urmau tinutelor rituale se mai incheiau cateodata si cu participarea unor fetite ce satisfaceau poftele catorva dintre masonii ce faceau parte din cercul restrans de prieteni si frati ai celor doi Negoita.

Si o informatie care banuiesc ca va fi confirmata si ea ulterior: in ultimele sale luni de libertate, inculpatul Tamarjan Ion a incercat sa isi extinda aria de servicii recrutand pentru firma sa si cateva cetatene de nationalitate rusa carora le promisese ca la va duce la munca in Europa de Vest si le va obtine permise de rezidenta romanesti si ulterior pasapoarte romanesti in schimbul practicarii de acte sexuale contra cost cu cei indicati de el. Aceste informatii au fost transmise operativ si organelor competente ale Federatiei Ruse spre verificare si confirmare, tot prin intermediul retelei de Frati de bune moravuri."
Trebuie sa recunoastem ca declaratia lui Ghiulbenghian este senzationala si este, cel mai probabil, adevarata. Acesta ne spune chiar despre existenta unor grupuri masonice ce actioneaza in paralel cu autoritatile si care au "fraternizat" pentru a duce la bun sfarsit ancheta.

Mihail Fagarasanu sursa: agentia.org

2 comentarii:

Gandalf spunea...

de Basescu si de gasca lui de hoti din pdl nu ziceti si voi nimic? ziceti de Iliescu de parca el ar fi la putere? E cumva PSD la putere? ce legatura au stiri din acestea cu ceea ce se intampla acum in tara, cu criza? Niciuna! Aia fac imprumuturi de miliarde pe care le fura si voua vi se pare important dosarul unui baiat care nu controleaza nici macar un minister in tara asta.

NAT88.org spunea...

http://lupta-ns.blogspot.com/2010/11/cota-unica-redusa-de-senatori-la-10.html
Iaca linkul asta cu vreo 3 posturi mai jos. Noi uram TOATE partidele politice. Doar ura este proportionata diferit. Dar de uarat le uram pe toate. Deci am zis si o s amai zicem si de guvernul antinational, antiromanesc, al PDL si de parlamentul care include putregaiul acestui neam. Nu e reprezentativ deloc pentru ceea ce are Romania.
In rest, iti spunem ca ti-o dam la MwYe daca tu esti pesedist si daca spui ca nu e ''mportant dosarul unui baiat care nu controleaza nici macar un minister in tara asta.'' Aici e vorba despre prostitutie si pedofilie!!! Ce poate fi mai nociv pentru sanatatea unui neam decat distrugerea morala si fizica a copiilor lui?! Cianura!

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”