Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

vineri, 12 noiembrie 2010

Dosarul "Sex cu politicieni": Cazul minorei de 16 ani, violată şi bătută!

Stenogramele din dosarul DIICOT ajuns la instanţă arată cum şefii acuzaţi de proxenetism ai două agenţii de modelling le învăţau pe fete cum să îşi mintă părinţii, le trimiteau în apartamentele clienţilor în funcţie de programul examenelor de Bacalaureat şi îl înştiinţau pe deputatul Robert Negoiţă despre starea lor fizică.
L., mezina unei familii modeste, "a început colaborarea cu agenţia Diva Models la vârsta de 16 ani, în anul 2004, colaborare ce a durat până în anul 2008. A întreţinut atunci, o singură dată, acte sexuale cu inculpatul Costan Relu Cornel. În acelaşi an a fost constrânsă, prin lovire, să întreţină un act sexual cu Sorin Mărcuş, un bărbat pe care-l cunoscuse la un after party la Bucharest Fashion Week. Inculpatul Costan Relu Cornel îi spusese că nu mai avea asigurată cazarea în hotel şi trebuia să meargă cu Sorin Mărcuş acasă la acesta, unde să înnopteze.

În zilele următoare, a fost convinsă de Mirea Ion să nu reclame violul. A acceptat atunci să mai stea două săptămâni în Bucureşti, timp în care Sorin Mărcuş i-a cumpărat îmbrăcăminte şi o pereche de ochelari meniţi să acopere vânătaia de la unul din ochi produsă de una din loviturile pe care i-o aplicase, susţin procurorii.

Într-o convorbire telefonică, Ion Tămârjan şi Robert Negoiţă fac inventarul fetelor care ar fi trebuit să participe la o petrecere în Deltă, organizată de acesta din urmă, şi văd că le dă cu minus. Unele dintre ele erau clasa a XII-a şi aveau, în acea perioadă, examenul de Bacalaureat.

"Eu am vorbit cu ele în principiu şi cu A., şi cu M. de la Feteşti, ăăă, ele sunt a XII acum şi intră chiar în perioada asta în examene, în bacalaureat. Decât să le prindem aşa repede un weekend. Nu prea le lasă părinţii să plece. Că zice: pleci cu trei zile înainte de bac? Pleci trei zile în Deltă, ce faci? Ai înnebunit? Înţelegi! Ceva de genul. Că e perioada asta cu…", spune Tămârjan.

"Plecăm de joi pe vineri măcar", dă soluţia Negoiţă. Iar Tămârjan revine cu propria lui soluţie: "Am vorbit cu R. şi a zis că merge. Am vorbit cu M. de la Feteşti şi a zis că merge. Adică, fete care sunt clasa a XI şi care nu au probleme". sursa: realitatea.net

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”