Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

miercuri, 10 noiembrie 2010

Manifestatie antipedofilie in Neusterlitz, Germania

In data de 23 octombrie 2010, in Neustrelitz, Germania, peste 300 de activisti nationalisti din Mecklenburg si Pomerania au participat la un mars organizat de NPD contra molestarii copiilor, contra pedofiliei.

Volksabstimmung jetzt! Demonstration für die Todesstrafe für Kinderschänder in Neustrelitz from NationalerGedanke on Vimeo.
Mesajul organizatorilor a fost unul dur: "pedeapsa cu moartea pentru acte de molestare - referendum acum!". De admirat ca in multe zone NPD nu si-a pierdut radicalismul. Nationalisti Autonomi din diferite regiuni au fost prezenti la mars cu mesaje proprii in care cereau castrarea sau chiar pedeapsa cu moartea pentru pedofili.
Marsul s-a desfasurat in perfecta ordine, aratand inca o data cat de excesive si inutile sunt masurile de sucuritate ale politiei. Nu mai putin de 300 de politisti au fost mobilizati pentru acest mars supravegheat si din elicoptere.
Pe traseul marsului numerosi trecatori si germani care locuiau in imprejurimi si-au aratat suportul lor pentru mesajul nationalistilor, asa cum se poate observa si in clipul video alaturat.

9 comentarii:

Anonim spunea...

Ce inseamna tricolorul pe acolo ? :D

Anonim spunea...

Cei cu steaguri tricolore rosu-galben-albastru sunt romani. Hahaha! In realitate sunt nationalisti germani din regiunea Mecklenburg, ASA arata steagul lor regional.

NS-Schwab spunea...

Mai nou si regiunea noastra cica are steag :D

HateCrew spunea...

Care regiune, ce steag?

NS-Schwab spunea...

http://www.adevarul.ro/locale/timisoara/Un_grup_de_timisoreni_patrioti_si-a_unit_fortele_pentru_a_realiza_primul_steag_din_istoria_acestei_regiuni_0_347965223.html

Banatean Roman spunea...

Asta e mai mult o gluma penibila decat o treaba serioasa.

NS-Schwab spunea...

Nu cred ca ar fi penibil, in Germania regiunile au steaguri nu ar fi rau sa existe si la noi asa ceva. Si asa ducem lipsa de patriotism ... fie el local, national.

Banatean Roman spunea...

In primul rand 'creatia' este sub orice critica...

Banatean Roman spunea...

In primul rand 'creatia' este sub orice critica...

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”