Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

miercuri, 10 noiembrie 2010

Marsul Rusesc 04.11.2010 (video)

In data de 04.11.2010, la Moscova a avut loc un mars nationalist de Ziua Unitatii Nationale. In sud estul extrem al orasului s-au adunat intre 5 si 7 mii de militanti anti-sionisti, ultra-ortodocsi, anti-imigrationisti, care au denuntat prin benere, slogane si discursuri puterea de la Kremlin pe care au acuzat-o ca au lasat destinele Rusiei in mainile non-rusilor.

"Din 1612, la Kremlin nu mai sunt nici polonezi, nici suedezi. Sunt evrei. Acest lucru este cu atat mai inspaimantator, oribil si dureros pentru natiunea rusa", a declarat colonelul Vladimir Kvatchkov, care conduce Militia Populara.
Protestatarii, majoritatea tineri, cu feţele ascunse de cagule sau masti chirurgicale, au strigat slogane cum ar fi "Europa pentru albi şi Rusia pentru ruşi" sau "imigranţi mai puţini, bani mai multi."
"La Moscova, ne este teamă să meargem pe străzi. 70% din violuri sunt comise de cetăţeni din Asia Centrală", a declarat Alexander Belov in numele Miscarii împotriva imigraţiei ilegale.
Un tânăr cu faţa ascunsă de o eşarfă a declarat ca "Kremlinul este sub control iudeo-masonic", apoi, de asemenea, a denunţat imigratia.
"Autorităţile distrug Rusia şi poporul rus, şi asta numai pentru a-si umfla buzunarele", a declarat Serghei, 21 de ani.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”