Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

joi, 6 ianuarie 2011

Pedro Varela întemniţat în Spania pentru vânzarea de cărţi incorecte din punct de vedere politic! Unde sunt aşa-numiţii apărători ai drepturilor omului?

Dizident spaniol intemnitat.

Barcelona – catre toti prietenii si cei care ma sustin din intreaga lume!

Prietenul meu apropiat, dizidentul spaniol Pedro Varela, a fost trimis la o închisoare din Catalunia pentru a începe executarea unei pedepse de un an si trei luni pentru difuzarea de materiale politic incorecte.


Dl Varela este proprietarul librariei din Barcelona : Libraria Europa, el fiind acuzat de diseminarea cartilor care indraznesc sa aiba opinii care intra in conflict cu ortodoxia mass-mediei.El a indraznit sa publice carti ale istoricilor, profesorilor, personalitatilor politice si altii care nu sunt de acord cu mass-media controlata. Sionistii controleaza mass-media, TV, filmele, ziarele, revistele si editurile de carti.Aceeasi mass-medie promoveaza la nesfarsit gunoaie ce ilustreaza sadismul, masochismul, violenta, abuzul de droguri, abuzul de alcool, distrugerea poporului palestinian si razboaie care au distrus aceasta lume, ucigand milioane de nevinovati, dar ele nu pot suporta libertatea unui om care are o librarie micuta si care publica doar cateva mii de copii ale cartilor incorecte din punct de vedere politic.Nu, ei nu isi pot permite o mica expresie a dizidentei raului lor. Ei trimit golani sa il rapeasca din aceasta familie si il intemniteaza pentru ca a avut curajul de a actiona conform constiintei sale.

Pedro a trebuit sa indure timp de ani intregi sa mearga in instanta, caz dupa caz.Libraria sa a fost distrusa de catre golani extremisti jidani si comunisti, iar el si patronii sai au fost fizic agresati.Am fost acolo personal pentru un discurs cand am fost atacati, iar libraria a fost spulberata de teroristi inarmati cu bate care au atacat si incendiat cartierul, ranind multi oameni nevinovati.Toate acestea pentru ca el a facut disponibile cartile care au indraznit sa puna sub semnul intrebarii si sa ofere contra-dovezi privind aspectele legate de Al Doilea Razboi Mondial si acel eveniment SFANT numit Holocaust.Cum si presedintele iranian Ahmadinejad a declarat un mod corect : „ In Occident , cineva se poate indoi liber de Dumnezeu, orice si oricare eveniment istoric, dar nu poate pune intreberi legitime cu privire la Holocaust.Este singurul eveniment istoric in tarile occidentale care nu poate fi pus la indoiala.Daca cineva are pana la cea mai mica si neinsemnata opinie, opinie diferita de cea a povestii oficiale, el sau ea poate ajunge la inchisoare pentru ani grei.

Aşa cum a subliniat domnul Varela, legile în Europa de astăzi sunt de fapt mai draconice decât cele ale Inchiziţiei în timpul Evului Mediu În Evul Mediu Biserica a publicat o listă de cărţi interzise, legea a fost clara.Astazi, cineva publica o carte si afla apoi ca a jignit maestrii epocii moderne si se trezeste rapit si intemnitat pentru simpla rostire a parerii proprii sau pentru ca publica parerea altcuiva.

Indiferent daca cineva aproba sau nu parerile Dl-ui Varela, sau pararile exprimate in cartile publicate de el, oricine crede cu adevarat in elementarul drept al omului la libertatea cuvantului, gandului sau exprimarii, ar trebui sa protesteze impotriva intemnitarii acestui om si rapirii sale de la serviciu pentru simplul fapt ca a permis ca opinii divergente fata de cele academice sa fie publicate.
Daca un activist chinez al libertatii de exprimare a castigat Premuil Nobel, de ce nu ar faceo si Pedro Varela, care a luptat pentru adevarata libertate a exprimarii in acelasi fel. Ce ipocrizie din partea Occidentului de a critica China sau Iran pentru suprimarea de exprimare si de gandire, atunci cand exista mii de europeni intemnitati pentru ca au opinii si pareri „gresite” despre evenimente istorice care au s-au petrecut acum 65 de ani!
Indiferent daca cineva este de acord sau nu cu ceea ce prezinta mass-media ca fiind convingerile lui Pedro Varela, intemnitarea acestui activist al libertatii de exprimare, activist curajos, NON-VIOLENT , bun si decent , este adevarata crima.
Aceia care au rapit un om din familia lui si care l-a intemnitat pentru ca si-a exprimat parerile politice sau istorice sunt adevaratii criminali.Ei sunt cei vinovati de violarea drepturilor omului, si intr-adevar, ei sunt cei ce ar trebui intemnitati, intr-o societate cu adevarat libera, nu Pedro Varela! Ei sunt adevaratii criminali.
Cer tuturor prietenilor adevarati ai libertatii si tuturor celor care se opun tiraniei, intolerantei si violarii drepturilor omului sa protesteze impotriva intemnitarii lui Pedro Varela!
Aici este adresa lui si sper ca fiecare persoana care va citi asta isi va face timp sa ii scrie o scrisoare, urandu-i Craciun Fericit, chiar daca el este dupa gratii , el ar trebui sa stie cat de mult il respectam si il onoram, in ciuda greutatilor prin care el tece acum.El este un om adevarat, un om curajos, un om al principiilor, spre deosebire de cei ce l-au intemnitat, incalcand cele mai elementare drepturi ale omului.


Cu sinceritate,
Dr.David Duke 
Aici este adresa lui, va rog sa ii scrieti si sa ii trimiteti salutarile mele si ale voastre, din toate colturile lumii.Sa stie ca il privim ca un adevarat erou al timpurilor noastre.



Señor Pedro VARELA
Centro penitenciario Brians 1, Apartado de Correos 1000, Martorell
(Codigo Postal 08760) Barcelona, España.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”