Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

marți, 15 februarie 2011

Naţionaliştii Autonomi Dâmboviţa, o nouă Grupare în Mişcarea N.A. din România

După Naţionaliştii Autonomi Hunedoara, o altă Grupare îşi afirmă deschis apartenenţa la Mişcarea Naţionaliştilor Autonomi din România. Este vorba despre Grupul Naţionaliştilor Autonomi din Dâmboviţa (NADB) care declară pe blogul lor: "Programul creat de către Naţionaliştii Autonomi din Timişoara este însuşit total şi fără obiecţii de către Gruparea Naţionaliştilor Autonomi din Dâmboviţa, luptând pe toate caile pentru răspândirea ideilor cuprinse în el şi pentru impunerea lor. Victorie naţionaliştilor!"

Naţionaliştii Autonomi Timişoara transmit bun venit alături de noi, camarazilor dâmboviţeni. Mult succes şi perseverentă în lupta naţional-socialistă!

3 comentarii:

Anonim spunea...

alti nazisti la orizont!

Rebel spunea...

Uite cum acaparam tara. :)))

1Autonom spunea...

Da, @Rebel, pe toate caile...
O tara fara IDENTITATE este compusa dintr-o turma care nu are nicio ratiune pentru a-si continua existenta.

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”