Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

sâmbătă, 19 februarie 2011

O.J. Simpson a stat 3 săptămâni în spital după ce a fost bătut, în închisoare, de către un grup de skinheads

Deşi oficiali ai Lovelock Correctional Center din Nevada continuă să nege că O.J Simpson, fostă vedetă de fotbal american, a fost ţinta unui atac violent în inchisoare, fostul său partener de afaceri, Bruce Fromong, citat de The National Enquirer continuă să susţină contrariul.
Bruce Fromong declară că O.J. Simpson a fost "victima unui grup de skinheads care au aplicat propria justiţie" după ce Simpson s-a lăudat că ar fi avut aventuri cu femei Albe. Grupul de skinheads a aşteptat momentul când Simpson a rămas singur în curtea de aer, fără gaşca de care era înconjurat in mod obişnuit. Atacul a fost atât de dur încât Simpson a fost nevoit să îşi petreacă nu mai puţin de 3 săptămâni în spitalul penitenciarului pentru recuperare.

"Grupul de skinheads s-a aruncat asupra lui O.J. cu o ploaie de lovituri la cap şi în partea superioară a corpului până ce acesta a căzut la pământ. A fost acoperit de sânge şi de tăieturi adânci", declară acelaşi Bruce Fromong, completând că "O.J. este atât de deprimat încât refuză să mai iasă din propria celulă. Refuză să iasă afară de teamă şi nu se aventurează fără să fie înconjurat de grupul căruia-i plăteşte pentru protecţie."
Cu toate că oficialii închisorii continuă să nege incidentul la USA Today, pe partea cealaltă, Bruce Fromong continuă să susţină în The Enquirer veridicitatea atacului, afirmând că autorităţile închisorii "au făcut tot posibilul să păstreze secretul incidentului", deplângând la rândul său starea lui O.J. Simpson.

O.J. Simpson a avut o întâlnire cu fiica, Sidney, de 25 de ani, dar a refuzat să îi vorbească despre incident. Bruce Fromong a spus că fostul său partener de afaceri se teme teribil că nu va mai ieşi viu din închisoare.

Simpson a fost acuzat de uciderea sotiei sale, Nichole, şi prietenul ei, Ron Goldman, în 1994. Rezultatul, a ceea ce presa americană a numit "procesul secolului", a fost achitarea lui Simpson în 1995, iar verdictul a cauzat unul dintre cele mai profunde fisuri în relaţiile rasiale din America.

În 1997, Simpson a fost găsit răspunzător pentru ucidere din culpă şi a fost obligat să plătească 33.5 milioane dolari ca daune.

Un an mai târziu, în 2008, Simpson a fost găsit vinovat de furt şi răpire şi condamnat la 33 de ani în închisoare, cu posibilitatea de eliberare condiţionată în 2017. surse: therightperspective.org & The Enquirer

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”