Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

luni, 7 martie 2011

Partidul pentru Patrie a protestat astăzi, la Bucureşti, față de împrumuturile României la FMI


Astăzi, la Bucureşti, în Piaţa Victoriei, Partidul Pentru Patrie a protestat împotriva împrumutului contractat de România de la Fondul Monetar Internaţional, cămătarii mondiali. Partidul Pentru Patrie este singurul partid din România care a organizat o manifestaţie publică prin care denunţă acest împrumut care înrobeşte Neamul Românesc timp de nenumărate generaţii. Deşi separaţi fizic de sute de kilometri, Naţionaliştii Autonomi din vestul ţării îşi exprimă totala adeziune la acţiunea Partidului Pentru Patrie. STOP înrobirii poporului român! Victorie naţionaliştilor!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”