Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

joi, 24 martie 2011

Putin în Serbia la meciul amical dintre Steaua Roșie și Zenit, 23.03.2011

Mesajul suporterilor sârbi: "Fratele nostru mai mare, sărut-o pe maica noastră şi spune-i/Spune-i că suntem vrednici,/Că luptăm, şi vom lupta în continuare/Spune-i că o iubim !"


Sârbii par a fi un popor veşnic naiv în relaţia lor cu "Maica Rusia". Mereu cu ochii aţintiţi spre "fratele mai mare", cu speranţele la porţile Kremlinului nu au primit niciodata nimic, niciun ajutor. Încă mai speră, încă mai cred în "frăţia slavă". Deşi Rusia ar fi putut face multe pentru a apăra integritatea Serbiei nu a mişcat niciun deget, doar buzele. A ameninţat în stânga, a tunat în dreapta, până ce Occidentul şi-a deschis punga şi a mai aruncat ceva gologani "Maicii Rusia". Nu confundăm poporul rus cu conducători săi vremelnici. Dar mai toţi sârbii o fac...
_|_ Putin pentru că nu eşti decât o slugă a Noii Ordini Mondiale şi mănânci din palma lui Rabbi Lazar aruncând în închisoare tinerii patrioţi şi naţionalişti ruşi.


Putin Meets Rabbi Lazar from COLlive.com on Vimeo.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”