Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

sâmbătă, 5 martie 2011

Sacramento, SUA: Un alt lider al organizaţiilor de apărare a drepturilor Albilor a fost asasinat. Iubita sa, însărcinată, se află în stare gravă!

Un alt lider al Mişcării de Apărare a Drepturilor Albilor a fost asasinat, după Eugene TerreBlanche şi Richard Barrett. Liga Împotriva Defăimării Evreilor (ADL - promotoare a urii) jubilează, chiar în Los Angeles Times, la asasinarea lui David Lynch.

David Lynch, în vârstă de 40 de ani, unul dintre cei mai puternici lideri ai organizaţiilor de apărare a drepturilor Albilor din Statele Unite, a fost asasinat în locuinţa sa din Sacramento. Iubita sa, în vârstă de 33 de ani, însărcinată în luna a cincea, a fost la rândul său împuşcată şi se află în stare destul de gravă, dar medicii se aşteaptă ca ea să supravieţuiască.

Un al treilea adult şi un minor, aflaţi în interiorul casei în momentul atacului, nu au fost răniţi.

La canalul CBS, un anume locotenent Milo Fitch - proclamat drept expert în supravegherea, infiltrarea şi anihilarea grupărilor catalogate ca "promotoare ale urii", adică organizaţiile legale de apărare a drepturilor Albilor - a declarat: "Chiar acum el (Lynch) este una dintre figurile cele mai cunoscute şi influente în mişcarea supremaţiei albilor.

"Acesta este un eveniment semnificativ în lumea mişcării supremaţiei albilor - se vor trimite unde de soc."
Randal Krager (L) with (L-R, foreground) other neo-Nazi leaders Del O’Connor (Blood & Honour America), David Lynch (American Front), and Mike Lawrence (Volksfront) circa 2009.
Descris ca un om foarte puternic si carismatic, Lynch a avut ca scop oprirea luptelor interne din cadrul mişcării Albilor din interiorul ţării şi le aduce împreună.

El a fost asociat cu doi dintre liderii cei mai proeminenţi ai grupărilor care şi-au dedicat viaţa apărării drepturilor Albilor: Dr. William Pierce lider al National Alliance din West Virginia şi Tom Metzger (foto dreapta, alături de Lynch), de la White Aryan Resistance.

Lynch a muncit pentru American Front, o uniune de grupări ale mişcării skinheads care s-au angajat să conserve rasa Albă în America.

Pe site-ul său Frontul American se descrie ca "un colectiv de rasialişti, foarte motivaţi, de origine europeană, străduindu-se să stabilească o patrie autonomă pentru Albii americani, dedicat pentru asigurarea, promovarea şi apărarea sângelui sacru al glorioşilor noştri strămoşi, cu toate costurile."

Mai tâtziu, el a devenit lider al Sacto Skins, unua dintre cele mai vechi grupări de skinheads din SUA.

Vestea asasinării sale s-a răspândit rapid şi saiturile care sunt implicate în mişcarea de rezistenţă a Albilor i-au adus tributul. Saitul organizaţiei White Revolution a publicat o poză a sa şi cuvintele edificatoare asupra personalităţii lui David Lynch: "Erou, Patriot şi prieten".

Pe ul alt sait stă scris: "Adio, frate. De acum numele tău stă scris în Cartea Martirilor".

Un camarad îşi exprimă la rândul său furia ca urmare a asasinării unui alt lider după Eugene Terre Blanche şi Richard Barrett: "Sper că javra care l-a ucis este supusă la Justiţia Skinhead într-un fel oribil. M-a îmbolnăvit această pierdere ... RIP .. "

Toată viaţa şi-a dedicat-o luptei pentru conservarea comunităţii Albe din SUA. Roadele muncii sale s-au arătat mai ales în ultima vreme când, potrivit The Southern Poverty Law Centre, în anul 2010 s-au identificat 1002 grupări active care promovau interesele Albilor, faţă de anul 2000 când erau înregistrate doar 602. Ascensiunea lui David Lynch şi succesele sale în unificarea Mişcării Albe a speriat brutele sistemului care au luat decizia de a-l asasina, la fel ca în cazul lui Eugene TerreBlanche şi al lui Richard Barrett.

Nancy Appel, director asociat al filialei regionale San Francisco a organizaţiei care hărţuieşte şi terorizează persoanele cu vederi patriotice şi naţionaliste din SUA şi nu numai, nu s-a ferit să îşi ascundă satisfacţia că o persoană deosebit de influentă în rândul mişcării pentru drepturile Albilor a fost asasinat.

"Pentru un grup ca acesta, dedicat răspândirii urii, este un lucru bun că au suferit această lovitură", a spus Appel, lipsită de orice sentimente de compasiune umană.

Naţionaliştii Autonomi îşi exprimă regretul faţă de moartea lui David Lynch, suntem alături de camarazii din American Front în pierderea suferită prin asasinarea celui care a fost Lider, Camarad şi Prieten de nădejde vreme îndelungată.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”