Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

vineri, 18 martie 2011

Zeci de minori din Arad abuzati de homosexuali si pedofili in bordelurile din Germania

Citiţi şi  Naţionaliştii Autonomi continuă campania antipedofilie!
Zeci de tineri din Arad, care nu au implinit inca 18 ani, au cazut in plasa unei retele care se ocupa cu traficul de minori. Momiti cu slujbe bine platite in Germania, baietii era obligati, odata ajunsi acolo, sa intretina relatii intime cu clientii unor bordeluri frecventate de homosexuali si pedofili.
Gruparea de homosexuali care racola tineri cu varste cuprinse intre 16 si 18 ani era supravegheata de politisti de cel putin doi ani. Surse din cadrul anchetatorilor spun ca adolescentii erau scosi din tara cu acte in regula, cu ajutorul unei hartii semnate chiar de parintii lor.


Odata ajunsi in Germania, tinerii erau obligati sa se prostitueze pentru sume cuprinse intre 50 si 100 de euro. Pana acum, oamenii legii au stabilit ca cel putin 20 de tineri au fost traficati, insa se banuieste ca numarul lor este mult mai mare.

In urma descinderilor de joi de la Arad, politistii au retinut doi membrii ai retelei si cinci adolescenti care au fost adusi la Parchetul de pe langa Tribunalul Timis pentru audieri.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”