Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

vineri, 22 aprilie 2011

În timp ce achiziţionează la preţuri exorbitante nave de război uzate, România a construit o navă de război ultramodernă pentru Olanda

În această seară, fregata "Regele Ferdinand" pleacă spre Libia, pentru a participa la misiunea NATO în zonă. Nava românească de război păleşte însă în comparaţie cu vasul militar lansat la apă ieri, la Galaţi.

Nava de războieste echipată cu cea mai nouă şi mai eficientă aparatură în domeniu. Are aproape 110 metri lungime şi 16 lăţime şi a fost construit pentru marina militară olandeză.





Angajaţii şantierului naval şi câteva sute de curioşi s-au strâns pe doc pentru a privi botezul vasului. După ce nava a ajuns cu bine în apă, oficialii i-au felicitat pe cei care au participat la construcţia navei.

http://www.antena3.ro/romania/romania-a-construit-o-nava-de-razboi-ultramoderna-pentru-olanda-123513.html?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”