Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

marți, 31 mai 2011

Satu Mare: Poliţistul şi jandarmul care dormeau în timpul jafului din benzinărie sunt anchetaţi penal (VIDEO)

Poliţistul şi jandarmul care se aflau în benzinăria jefuită săptămâna trecută în Satu Mare sunt cercetaţi penal pentru neglijenţă în serviciu. Ei sunt acuzaţi că dormeau în magazie în timp ce un bărbat înarmat cu un cuţit a ameninţat o angajată şi a fugit cu încasările.




Imaginile surprinse de camera de supraveghere arată cum hoţul se plimbă prin faţa benzinăriei. Aşteaptă să plece un TIR, apoi intră şi se repede asupra casierei cu un cuţit în mână, ia banii şi fuge. Este momentul în care jandarmul, care dormea împreună cu poliţistul în magazia din spate a benzinăriei, intră pe uşă. Avea posibilitatea să îl imobilizeze pe agresor. A ezitat, s-a întors după caschetă, iar abia după ce şi-a potrivit-o a plecat în urmărire.

La un moment dat, se vede cum unul dintre angajaţii benzinăriei, un tânăr de vreo 20 de ani, îl depăşeşte pe jandarm.
În plus, în momentul jafului, jandarmul nu avea pistolul din dotare asupra lui.
"Este anormal şi contrar atribuţiilor lor de serviciu care prin ordin sunt stabilite. S-a făcut pur şi simplu o gafă profesională şi nu numai de către jandarm, ci şi de cel care avea atribuţia să-i predea pe bază de dovadă echipamentul din dotare", declară Ana Rusu, prim-procuror Parchetul Satu Mare.
Jandarmul şi poliţistul ar putea ajunge la închisoare pentru neglijenţă.
Un poliţist şi un jandarm s-au aflat la doar câţiva metri de locul unde, săptămâna trecută, a avut loc un jaf armat, la Satu MareUn bărbat a intrat într-o benzinărie, a ameninţat casiera cu cuţitul, a luat 10.000 de lei şi a fugit.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”