Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

luni, 20 iunie 2011

84 DE ANI DE LA ÎNFIINŢAREA LEGIUNII ARHANGHELUL MIHAIL. PELERINAJ LA ŢIGĂNEŞTI ŞI TÂNCĂBEŞTI

str. Veseliei nr. 21, sector 5, Bucuresti
tel. 0722749249 // mail: ogoranu@gmail.com
PELERINAJ LA TIGANESTI SI TANCABESTI

Implinirea a 84 de ani de la infiintarea Legiunii Arhanghelul Mihail va fi marcata de Fundatia Ion Gavrila Ogoranu, alaturi de Federatia Fostilor Detinuti Politici Luptatori Anticomunisti, Fundatia George Manu, Fundatia Bunavestire si Partidul "Pentru Patrie" printr-un pelerinaj si o procesiune la mormintele a doi dintre intemeietorii Legiunii, comandantii Buneivestiri Radu Mironovici si Corneliu Georgescu, sambata 25 iunie, ora 11,oo, in cimitirul satului Tiganesti (com. Ciolpani, jud. Ilfov).
Ulterior se va face o deplasare la troita din padurea Tancabesti, unde se va oficia un Te Deum in memoria lui Corneliu Zelea Codreanu.


Plecarea din Bucuresti se face organizat, cu autocarul, la ora 09,15, de pe str. Schitul Magureanu (langa gardul Gradinii Cismigiu, peste drum de Facultatea de Sociologie).

Relatii in legatura cu rezervari, participare, protocol, presa:
Alexandru Onofrei - tel 0731807061 // Ciprian Netoiu - tel. 0765698836
sau pe e-mail: buciumul@yahoo.com

Secretar FIGO
Florin Dobrescu

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”