Nu eşti învins decât dacă refuzi lupta. – Mircea Eliade

sâmbătă, 11 iunie 2011

Acţiuni contra ultimei întâlniri, din Elveţia, a Clubului Bilderberg

În aceste zile ale loc în Elveţia, la Kempinski Grand Hotel (foto) din St. Moritz, o nouă întâlnire a celor mai influenţi oameni de pe planetă alături de marionetele lor din o mulţime de ţări. Vezi lista aici.

Mai jos, un material preluat de pe blogul Lumea în care trăim unde găsiţi mai multe amănunte şi materiale pe aceeaşi temă.

Politicianul Dominique Baettig (foto) s-a prezentat astazi la fata locului (inainte de mars), asa cum se anuntase si a discutat cu cei prezenti acolo, tinand un mic discurs despre suveranitate totodata. Citand din cele spuse de el: "Ce prezenti aici nu sunt alesi in mod democratic, sunt aici doar pentru ca au putere si afaceri mari. Membrii ai marilor banci ne decid noua viitorul, datoriile pe care trebuie sa le platim sau nu ... suveranitatea noastra este distrusa complet. De exemplu Belgia nu are guvern de un an, nu are nevoie sa aiba guvern, ei nu au nevoie de nici un guvern national sa mai existe. Acesti oameni organizeaza viitorul nostru impotriva vointei, drepturilor si independentei noastre. Este foarte important sa protestam pentru drepturile noastre, avem dreptul de a fi informati ...
NU pot accepta ca membrii ai guvernului meu sunt implicati aici, a trebuit sa facem presiuni ca sa aflam cine vine aici si cine nu. A fost greu dar am aflat ce soi de persoane sunt implicate in aceste intalniri. Mi-e frica pentru libertatea si independenta tarii mele, a neutralitatii ei, mi-e rusine pentru orice implicare a tarii mele si posibilitatea prin care se permite ca acesti oameni sa se intalneasca aici. Nu pot accepta asta. Aici este, sau a fost mai degraba o mica insula a libertatii si independentei, noi avem banii nostri, economia noastra, si avem dreptul sa luptam impotriva celor ce atenteaza la asta. Oamenii ar trebui sa poata decide ce doresc si nu sa se afle la mana unei organizatii discrete de oameni bogati si puternici, care nu au fost alesi."

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Vă rugăm ca înainte de a vă expedia mesajul să vă alegeți un nume pentru a nu crea confuzii în dezbateri. Mulțumim pentru înțelegere.
Dacă nu aveți de spus nimic constructiv, nu scrieți. Nu vor fi publicate comentarii lipsite de sens sau în care sunt atacate organizații naționaliste și membri ai acestora.
„Fiecare va trebui să știe că pentru atitudinea sa va răspunde. Nu poate trăi pe lume o nație dispusă la toate părerile, la toate atitudinile...”